Silikona krūts galu aizsargi - aizmirsti par sāpīgiem krūtsgaliem!

Silikona krūts galu aizsargi - aizmirsti par sāpīgiem krūtsgaliem!

12. Apr 2013, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Krūts ēdināšana ir ne vien skaists un īpašs brīdis, ko baudīt var tikai māmiņa un bērniņš, bet tas ir arī brīdis, kas prasa īpašas rūpes pret sievietes krūtīm. Krūtis, galu galā, tagad ir tās, kas tiek īpaši nodarbinātas. Un, ja tās tiek savainotas, vai arī, kādu iemeslu dēļ mazulis neprot tās satvert, ļoti labi noderēt var krūšu uzgalīši  jeb krūts galu aizsargi. Arī pie mums Māmiņu Klubā ir māmiņas, kurām ir lieliska krūts ēdināšanas pieredze, pateicoties tam, ka viņas neatmeta krūts ēdināšanai ar roku pie pirmajām problēmām, bet gan - atrada tām risinājumu maza silikona uzgalīša izskatā. Pastāstīsim jums šodien par Canpol krūts galu aizsargiem!

PREMIUM Silikona krūts galu aizsargi

Krūts galu aizsargi atvieglo piekšļūšanu plakanam vai ieslīpam krūts galam. Tie izgatavoti no ļoti plāna silikona, nemaina mātes piena garšu un smaržu.

 20130408144439-91068.jpg

 

 

20130408144137-17156.jpg 

Izmanto krūšu uzgalīšu priekšrocības:

  • Tie izgatavoti no mīksta silikona un ir īpaši veidoti lietošanai, kad krūtsgali ir saplaisājuši vai uz tiem ir jēlumi.
  • Tie palīdz ārstēt krūtsgalus, nepārtraucot barošanu ar krūti.
  • Īpaši veidotā forma ļaus tavam mazulim sajust tavu ādu, tās smaržu. Tev nenāksies pārtraukt barošanu ar krūti sāpīgu krūtsgalu dēļ. Tiklīdz krūtsgali būs sadzijuši, vari turpināt barošanu, kā ierasts.
  • Silikonam nav ne garšas, ne smaržas, tāpēc tas neietekmē piena garšu. Tas ļauj mazulim justies ērti un dabiski ikdienas krūtsbarošanas laikā. 

Atceries: Pirms katras barošanas ieteicams šādus uzgalīšus sterilizet verdošā ūdenī.  Krūtsgala aizsargi ir jāliek uz sausas, tīras krūts. Neizmanto  krēmu vai vazelīnu.

Lai tev un tavam mazulītim skaists krūts ēdināšanas laiks!

Māmiņu Klubs