ViKrEm īpašā veidā atbalsta jaundzimušo labdarības akciju! Piedalies ŠONEDĒĻ!

ViKrEm īpašā veidā atbalsta jaundzimušo labdarības akciju! Piedalies ŠONEDĒĻ!

29. Mar 2017, 00:03 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jau pavisam drīz ŠONEDĒĻ Ķīpsalā notiks izstāde "Bērnu Pasaule 2017", kur būs iespēja vienuviet satikties ne tikai dažādu skaistu produktu ražotājiem, tirgotājiem, bet arī jaunajām ģimenēm, topošajiem vecākiem, vecvecākiem. Šī ir arī iespēja šo auditoriju sakopot vienuviet. Un šī ir lieliska iespēja izdarīt arī labu darbu, iepriecināt vēl kādu ģimeni, mammīti, vai mazulīti, kuriem nav iespēja šo pasākumu apmeklēt un tā laikā sarūpēt skaistas lietiņas savam bērniņam.

Ir tāds teiciens - paēdis izsalkušo nekad nesapratīs un, noteikti, mums, tām mammām, kurām līdzekļi mazuļa pirmajām lietiņām ir bijuši, būs grūti saprast, kāda ir sajūta, ka Tu savam bērniņam nevari atļauties pirmās zeķītes, cepurīti, krekliņu... Noteikti nekad neizjutīsim to, ko šīs mammas domā un jūt. Dzīvē var gadīties visādi un dzīvē mēs, tie kuri, sarūpē pirmo pūriņu savam mazulim, varam palīdzēt tiem, kuriem tas ir grūtāk. Vai mums viens-divi lieki krekliņi, ko mainīs? Domāju, ka nē, bet ir mammas, kurām šis viens-divi krekliņi ļoti daudz nozīmē. Tādēļ tieši izstādes laikā esam nolēmuši šādām mammām palīdzēt ar Jūsu palīdzību, veidojot akciju, pirmukumiem virs 50eiro un pirkumiem virs 100eiro, sarūpējot dāvanu - krekliņu, biksītes, cepurītes, sedziņas. Tas, vai šo dāvanu izmantosiet savam mazulim, vai atdāvināsiet mammām, kurām tās būtu nepieciešamas, ir Jūsu ziņā. Apsolāmies visas lietiņas, kuras dāvināsim kopā no mūsu stenda, aizgādāt uz t/c Spice Home, kur ir atsevišķa vieta ar šīm līdzcilvēku sarūpētajām dāvaniņām.

Ja Jūsu pirkums būs maziņš, Jums būs iespēja saņemt 10% atlaidi pirkumam, ja iegādāsieties lietiņas gan savam mazulim, gan arī ziedojot šīs akcijas ietvaros.

Akcija norisināsies mūsu stendā un ar mūsu stenda lietiņām, ļoti ceram uz sapratni, jo stends ir ierobežota lieluma.

Aicina: vikrem.lv