Mēnesis jau garām!

Mēnesis jau garām!

27. Apr 2018, 11:04 DreamComeTrue DreamComeTrue

Vakar apritēja jau mēnesis kopš mazā pele ir ienākusi mūsu ģimenē .. Pa visu mēnesi ir noticis TIK daudz .. ieskaitot skumjas un sēras mūsu ģimenē. Otrdien uzzinājām, ka mūsu ģimenes mīlule - nepilnu gadu vecā Mikija ir notriekta ar mašīnu, tad nu visa ģimene tā kārtīgi izraudājāmies, saņēmām dūšu un aizbraucot pakaļ viņas rumpītim uz Ķekavas dzīvnieku patversmi, apglabājām viņu piemājas dārzā - pļaviņā kas noklāta ar zilajiem sniegpulkstenīšiem. Sirds sāp visai ģimenei, bet nu .. tāda ir dzīve, un pats galvenais, ka viņa ir tepat, kopā ar mums. Par jaunu mājdzīvnieku - runas šobrīd neizskan .. uzskatu, ka vajag izsāpēt sāpei un ir jānogaida. 

Bet tad nu atgriežoties pie pozitīvās nots .. mazā nu ir 4kg smaga un 55 cm liela .. nu pilnīgi prieks vērot, kā ir sakusi apvelties un kunkuļoties pa gultiņu. Esam pamazām tikuši arī pie miega grafika .. Pa dienu ēdam katras trīs stundas, un naktī reizēm sanak izvilkt pat 4 - 5 stundu miegu. Tas mani priecē, jo pamostoties no rīta - viņai ir vienkārši fascinējoši laba apetīte un garastāvoklis. 

Ralfs. Aizvien cīnamies ar garastāvokļa svārstībām un niķiem. Ir labās dienas - kad viņš ir īsts paraugbērns, un tad ir ne tik labās dienas, kad krišana zemē, spiegšana un mantu lidināša - rit pilnā sparā. Pagaidām izdodas noturēt mieru mājās - MAKSIMĀLI nodarbinot Ralfu. Atradu internetā visādas nodarbes ko varētu darīt ar trīsgadnieku, nu tad - šobrīd mums topā ir zīmēt. Šodien iešu meklēt pirkstiņkrāsas un ļaušu izpausties. 

Kopsavilkums: Esam sakaluši plānus vasarai .. Maijs vairāk vai mazāk paskries pebeidzot virtuvē remontu, un izvadājot visus bērnus uz ārsta vizītēm. Jūnijā - ārsta vizītes būs man - diez gan lielā daudzumā .. jo man īsi pirms Jāņiem ir ieplānot konizācija. BET - neaizmirstot par kopā pavadīšanu, plānā ir gan ZOO, gan dabas takas, gan slavenais Emīla gadatirgus. + līdz kāzām ir doma aizbraukt uz delfināriju, jūras muzeju un iespējams uz DINO parku. Pēc kāzām - augusta otrā pusē gribam aizbraukt uz nu jau slaveno akvaparku VICHY. Visu pārējo laiku, piemājas dārzā ir ļoti daudz ko darīt .. tāpēc gaidu ātrāk vasaru. Mazie varēs skraidīt un ogot man pa teritoriju, BET mana mazā māsa - par attalgojumu varēs šūpot man ratus. 

Ak, tik ļoti gribas vasaru. Sēžu dzeru šī rīta kafiju, skatos kā smidzina lietus, un priecājos par zaļajiem pumpuriem ceriņu krūmos. Šodien manāmi tāda nesteidzīga piektdiena - cilvēku ielās maz, un mašīnas arī reti kad nobrauc garām. Jāmēģina nedaudz izkāpt no šīs mākoņu pilnās sajūtas .. jo par spīti lietum, jāiet iegādāties gaļa un labs vīns - jo rīt mēs svinēsim sestdienu, ar pašu marinētu šašliku un jauku kompāniju. :) 

Katra diena ir gan kā piedzīvojums, gan kā pārbaudījums. Priekš manis - abas vienlīdz nozīmīgas lietas. Padarīšu šodienu par piedzīvojumu. Pēc visu darbu apdarīšanas - ieslēgšu savu iekšējo bērnu, un izdzīvošos ar Ralfu. Ļoti gribu zināt, kā tas izvērtīsies. Gan reakcijas ziņā no Ralfa, gan emocionāli - sev. 

Par spīti lietum, meitenes - novelu Jums šodien saulīti, karstu tasīti kafijas vai tējas, un galvenais - mieru. :)

Ar sveicieniem, Kristiāna, un klēpī dziedošais Ralfiņš. 

nosiguldas nosiguldas 27. Apr 2018, 12:33

😃 tu vēl mazai māsai pajautā vai viņa gribēs šūpināt tos ratus