Kas Tavam mazulītim palīdzēja tikt galā ar kolikām?

24. Jan 2014, 16:27 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jaundzimušā bērniņa gremošanas trakts vēl nav pilnībā nobriedis, tāpēc bērniņš, sākot no divu nedēļu vecuma līdz pat brīdim, kad sasniegts pus gads, ik pa laikam tās var piedzīvot. 

Lai samazinātu mazulīša vēderiņa pūšanos un nepatīkamās sajūtas puncī, varam viegli glāstīt bēbīša puncīti pulksteņrādītāja virzienā, glāstīt to virzienā no augšas uz leju vai viegli masēt ar pirkstu galiem.

Kas Tavam mazulītim palīdzēja tikt galā ar kolikām?

Dalies savā pieredzē un skaties svētdien TV3 plkst.8:50, kā mazulīte Katrīna devās pie masiera,lai tiktu galā ar vēdersāpēm!

IZVEIDO SAVA JAUNDZIMUŠĀ KOLĀŽU ŠEIT->>>

20131115112130-36574.jpg

Huggies® Newborn ZIEMAS loterija! Piedalies un laimē jaundzimušā apģērbu komplektu!


siiiceee siiiceee 24. Jan 2014, 22:31

Es izmēģināju espumisan- lidzēja īsu brīdi, antiflat- izmetu ārā, mazais palika pārāk miegains un mierigs, bio gaia- nepalidzeja, vismaz nejutu, ka lidzētu. Superpaligs- enterokind, lietojām kādu pusotru mēnesi, protams, pa vidu visam likāmies uz punča, masēju punciti, liku siltu dvieliti uz vederina. Miļoju mazo un vingrojām. Un protams, stingri skatījos savu ēdienkarti, bet vairāk gan tāpēc, ka ļooooooooti alerģisks.

24. Jan 2014, 22:17

mammas edienkarte jeb dieta

meiva meiva 24. Jan 2014, 19:44

Pirmais līdzeklis ko iegādājos bija Esspumisan, kas paredzēts bērniem. Kaut kā tas mums galīgi nebija palīgs. Un tad, pēc draugu un ārstu ieteikuma iegādājos Antiflat. Un uz rezultātu ilgi nebija jāgaida. Tad nu turpinājām lietot šo līdzekli.
Plus arī nelieli vingrinājumi, guldīšana uz vēderiņa.