Kāpēc būtu vērts doties uz bērna psiholoģiskās audzināšanas skolu?

Kāpēc būtu vērts doties uz bērna psiholoģiskās audzināšanas skolu?

20. Jan 2017, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Dzemdības esi jau piedzīvojusi, bērniņš jau klāt, un tomēr - ir tik daudz jautājumu.. Pie tam, mazulis aug strauji mainās, un brīžiem ir grūti viņu saprast. Ja tā ir tagad, tad - kā būs vēlāk? Gaidāmi aizvien jauni pārbaudījumi, kuros tev palīdzēt var tieši zināšanas!

PIESAKIES LEKCIJU CIKLAM ŠEIT->>>

Kāpēc būtu vērts doties uz bērna psiholoģiskās audzināšanas skolu?

Patiesībā, te ir milzumdaudz ieguvumu! Ieguvēji būs gan vecāki, gan bērns! Gūsiet daudz noderīgas informācijas bērnu audzināšanas jautājumus, uzzināsiet visu par bērna attīstības krīzēm un sapratīsiet, kā rīkoties dažādās problēmsituācijās.

Ja uz nodarbībām dosies kopā ar sava bērniņa tēti, iemācīsieties būt vienotāki bērna audzināšanas jautājumos, kas ir ļoti svarīgi. Abiem vecākiem bērna audzināšanā jāiesaistās!

Tās būs 4 lekcijas vecākiem, kam ir bērni no dzimšanas līdz trīs gadu vecumam:

Cikla 1 lekcija: Bērna attīstība līdz trīs gadu vecumam. Uzzināsi visu par attīstības posmiem bērna pirmajos dzīves gados, uzzināsi arī, kā attīstas bērna valoda, emocionālā svēra un izziņa. Sapratīsi vai un kā bērna attīstība jāsekmē. Iemācīsies veidot piesaisti un uzzināsi, kāpēc tā ir tik svarīga.

Cikla 2. lekcija: Bērna temperaments un uzvedības atšķirības. Sapratīsi, kas ir temperaments, un kurā brīdī tas parādās. Uzzināsi, kā temperaments saistīts ar dažādām dzīves situācijām, un iemācīsies atpazīt temperamenta pazīmes. Vēl tiksi pie interesantas un noderīgas informācijas saistībā ar padomiem par vides iekārtojumu, kas sekmēs temperamenta attīstību.

Cikla 3. lekcija: Pieradināšana- atradināšana. Ieguvumu daudz: atbildes uz jautājumiem par atradināšanu no krūts, māneklīša, pudelītes, gulēšanas kopā ar vecākiem, autiņbiksītēm. Un uzzināsi arī visu par pieradināšanu, piemēram, pie pieaugušā ēdiena.  

Cikla 4. lekcija: Krīzes pirmajos trijos dzīves gados. Mācīsies atpazīt bērna attīstības krīzes, uzzināsi, kā bērni veido attiecības ar brāļiem un māsām. Tāpat uzzināsi arī visu par to, kā vecāki jūtas ar mazu bērnu ģimenē. Sapratīsi, kādai jābūt emociju izpaušanai ģimenē, un kāda tam ir nozīme.  


Kāpēc apmeklēt šo vecāku audzināšanas skolu? Psiholoģe Diāna Zande uzsver, ka tās nebūs teorētiskas lekcijas, bet gan aktīva vecāku līdzdarbošanās un iesaistīšanās, lai izprastu bērnus un uzlabotu attiecības ģimenē, starp bērniem un vecākiem un veidotu harmonisku vidi mājās: „Vecāki bieži meklē burvju tabletīti, kas palīdzēs visām likstām, bet tādas nav. Informācijas dzirdēšana un zināšana nenozīmē, ka tā tiek likta lietā. Zināšana nozīmē reālu darbību, tāpēc šīs nodarbības palīdzēs būt mērķtiecīgākiem, prasmīgākiem un zinošākiem savā ģimenē.”

Kad notiks lekcijas?

7. februārī, 14. februārī, 28. februārī un 7. martā  plkst. 15.00-17.00

Kur notiks lekcijas?

Māmiņu kluba mājīgajās telpās Vīlandes ielā 1, 2. stāvā (ieeja no Elizabetes ielas) 

Cik maksās?

€ 20 par lekciju (abonements par 4 lekciju ciklu - € 70)

Kas vēl būtu jāzina?

Aizpildot pieteikumu, Jūs piesakaties uz visu lekciju ciklu, ja kādu lekciju neapmeklēsiet, norādiet to "piezīmēs".

Ja lekcijas apmeklēsiet kopā ar tēti, maksa nemainīsies. 

PIESAKIES LEKCIJU CIKLAM ŠEIT->>>