Superbēbītes māmiņas blogs: Ar bebīti uz masāžu Māmiņu klubā!

Superbēbītes māmiņas blogs: Ar bebīti uz masāžu Māmiņu klubā!

24. Sep 2013, 11:01 Liene MāmiņuKlubs.lv Liene MāmiņuKlubs.lv

Ārā tik auksts un drēgns laiks, ka nemaz negribas degunu no mājas laukā bāzt, tomēr motivē labās sajūtas pēc kurām šodien devāmies! Sajūtas, kādas ir jebkurai sievietei, kad tā ļaujas lutināšanai! Un ja to sevis lutināšanu var apvienot ar bērniņa auklēšanu – tad dubults prieks!

Māmiņu kluba mājīgajās telpās nebiju bijusi kādus 2.5 mēnešus.. Pēdējās masāžas apmeklē;eju pie Natālijas divas nedēļas pirms dzemdībām! Jau tad zināju, ka tās nebūs pēdējās un atgriezīšos. Par masāžām nu jau pēc dzemdībām, nākamajā reizē, tagad par sejas procedūru.

Sagaidīja Kristīne mūs ar siltām  tējas krūzēm un smaržojošiem ķermeņa sviestiem, kuru aromāts tad nu šodien solās atslēgt mani no ikdienas rūpēm kaut uz stundu! Mana mazā Superbēbīte tikko kā paēdusi, tiek ērti ievietota mīlīgajā šūpulītī, kurš arī ir uz vietas Māmiņu klubā. Vēl tik mazliet sarunas ar mazulīti, lai ļauj šodien mammai mazliet palutināties! Viss kārtībā! Vēl pirms gulšanās uz kušetes Kristīne man iedod izsmaržot dažādos ķermeņa sviestus, lai pateiktu, kādu procedūras laikā vēlos baudīt! Pirmais – kokosriekstu – kā vienmēr atgādināja tikko no krāsns izņemtus cepumus- tas šoreiz nav mans aromāts, Tālāk sekoja rožu sviests – tā smaržoja pēc vasaras un jau gandrīz piekritu tam, jo Kristīne stāstīja, ka tieši rožu sviests esot tas, kurš spēj darīt brīnumus ar mūsu ādu, tomēr arī pēc vasaras laikam neilgojos, jo šogad tā bija gara un piesātināta, nākamais aromāts – vaniļas – tāds silts.. maigs..– u z to arī krita mana izvēle – tieši siltumu un maigumu vēlējos šajā aukstajā laikā izbaudīt! Vēl kakao – bet tas man nekad nav garšojis un smarža ar, nav manējā! Kad pienāca laiks gulties uz kušetes, meitiņa izdomāja, ka viņai tomēr vajadzīga mana kompānija, tad nu šajā mirklī saucu talkā tēti, lai pačubinās ar mazo. Nu jau esmu ērti iekārtojusies uz masāžas galda, manu seju sāk lutināt Kristīnes rokas. Pirmkārt – ar maigu pieniņu tiek attīrīta sejas āda no netīrumiem un kosmētikas, pēc tam tieku lutināta ar masāžu.. maigu un patīkamu! Masāžas laikā telpā skan nomierinoša mūzika un es jūtu, ka pamazām sāku laisties miegā.. Pēc masāžas acis tiek pie rudzupuķu ūdens kompreses un uz sejas tiek uzklāta kolagēna maska. Kristīne stāsta, ka maska spēj no sejas nomest pāris gadus, jo pēc tās, āda ir atpūtusies un mirdzoša! Ja lieto šādu masku regulāri, manāmi uzlabojas sejas ovāls un ādas tvirtums. Guļu! Atpūšos. Tās minūtes, ko pavadu vienatnē, liekas kā patīkama mūžība.. maskas noņemšanai no sejas Kristīne izmanto siltus dvielīšus, kas mērcēti aromātiskā ūdenī – pāris pilienu apelsīnu ēteriskās eļļas siltā ūdenī un uz sejas jūtu svaiguma sprādzienu! Ak, cik ļoti vietā un laikā man šodien bija tas smaržu un pieskārienu komplekts!

Esmu neizsakāmi laimīga, šobrīd jūtos kā mazliet reanimēta pēc 2 mēnešu maratona. Paldies saku Māmiņu kluba meistarītei  Kristīnei par prasmi un spēju tādu nervozu māmiņu nomierināt. Un pirms procedūras es vēl teicu, ka man to nevajag, ka jāpaliek mājās un nav ko jābrauc nekur :P Tagad mazliet vieglāks tas mājas solis:)

Skaidrs ir viens – mammām dažreiz ir jāatrod laiks sev.. Lai kā negribētos atstāt bērniņu pat uz stundu.. Nevajag sevi sadedzināt.. Mūsu bērniņiem ir vajadzīgas laimīgas mammas!

Kā tu atpūties kamēr esi mājās ar mazu bērniņu? Kā sevi lutināt? Vai apmeklējat kādas procedūras un varbūt tev ir meistars, kas nāk pie Tevis uz mājām?

*ja jūti, ka Tava sievišķība sāk pamazām Tevi pamest, dodies uz kādu procedūru kopā ar visu bēbīti Māmiņu klubā:

  • Tur būs kur bēbīti nolikt pagulēt;
  • Ja nu bēbītis galīgi nelaidīsies miegā, ņem talkā tēti vai omes – tev ir visas tiesības gribēt mazliet atpūsties;
  • Procedūra nav ļoti gara – lieliski var savienot arī ar bēbīša barošanu ar krūti;
  • Ja nu galīgi nav neviena, kas tavu mazo tajā brīdī pieskata – Māmiņu klubā strādā pašas labākās meitenes, māmiņas un ja vajag – auklītes J Tavs bērniņš uz to mirkli tiks pieskatīts un apčubināts J
  • Sejas masāžas laikā tiek izmantoti dabīgi kosmētiskie līdzekļi, kuri nav alerģiski un ir savietojami gan ar grūtniecību, gan bērna barošanu ar krūti;
  • Galvenais – nejūties vainīga par to ka vēlies, lai Tevi kāds palutina!

Skaistumkopšanas saloniņš Māmiņu Klubā jūs gaida!

Sejas un roku masāža topošajām un jaunajām māmiņām

Manikīrs un pedikīrs grūtniecēm un jaunajām māmiņām

Ķermeņa masāžas