Blogu konkurss "Es un mans bērns - viens vesels”

20. Sep 2012, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jaundzimušajiem ir nepieciešami pieskārieni, glāsti, lai viņi spētu izaugt par pašpietiekamiem, neatkarīgiem, laimīgiem cilvēkiem. Ir pierādīta pieskārienu pozitīvā ietekme uz dažādām zīdaiņu slimībām.

Pieskārieni ne tikai veido drošu piesaisti, bet tas rada drošības, uzticēšanās sajūtu. Mīļojot, auklējot, apskaujot mazuli un pieskaroties viņam, tiek apgūta būtiska dzīves mācība- vecāki ir kopā ar viņu, lai mīlētu un aizsargātu.

Šādi varētu turpināt vēl un vēl un ne velti pieskārieniem tiek pievērsta tik liela uzmanība, jo uz ādas ir vairāk kā pieci miljoni jušanas receptoru, tādējādi glāstot vai viegli pieskaroties mazulim, tiek veidota uzticēšanās starp vecākiem un bērnu, kā arī pieskārienu nomierinošā iedarbība palīdz bērnam adaptēties lielajai, plašajai pasaulei, kurā ir tik daudz nezināma.

 

Māmiņu Klubs aicina piedalīties jaunā blogu konkursā „Es un mans bērns- viens vesels”

Kas Tev ir jādara, lai piedalītos konkursā?
Raksti savu blogu par to, kā Tu un mazulis veidojat drošu piesaisti jau no mazām dienām- vai jums ikdienas rituālā ietilpst masāžiņa, vai bēbītim patīk iemigt uz Tavām rokām, varbūt esi aktīva slingotāja? Jā, arī bērniņa nēsāšana slingā, veido drošu piesaisti, jo mazulītis ir tuvu māmiņas sirdij.

IESŪTI SAVU BLOGU ŠEIT!

Balva

Interesantākā bloga autoram dāvināsim izdevniecības Zvaigzne ABC grāmatu "Mazuļa masāža"

Vairāk par grāmatu lasi šeit!

Šajā izsmeļošajā rokasgrāmatā atradīsiet detalizētas, ar fotogrāfijām ilustrētas pamācības, kas atvieglos mazuļa masāžas svarīgāko paņēmienu apguvi un veikšanu. Šie pārbaudītie paņēmieni palīdzēs attīstīt jūsu mazuļa kustīgumu un pilnībā sasniegt bērna fizisko potenciālu. Grāmatā aprakstīti arī daži izplatīti veselības traucējumi un paskaidrots, kā tos novērst un atvieglot ar masāžas un kustību palīdzību. Grāmatas autors ir starptautiski pazīstams un atzīts mazuļu masāžas speciālists.

Savukārt blogs, kurš būs savācis visvairāk lasītāju balsu, saņems Huggies Newborn autiņbiksītes!

Huggies® zina, ka Tu vēlies sava jaundzimušā jutīgajai ādai visu to labāko. Tieši tāpēc godalgotās Newborn autiņbiksītes izstrādātas, lai būtu īpaši maigas ar īpašu aizsardzību. Tīra un maiga aizsardzība no Huggies® mazajiem dupsīšiem.

Huggies® Newborn- nepārspējams maigums un aizsardzība Tavam mazulim no pirmajām dzīves dienām!

Konkurss ilgst līdz 25.septembrim.

Uzvarētāju noskaidrosim 26.septembrī!