Šī sviests jaundzimušā ādas kopšanai

Šī sviests jaundzimušā ādas kopšanai

07. Feb 2012, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vai zināji,ka ēteriskās eļļas bieži tiek izmantotas kosmētiskajos produktos, lai gan to sastāvā esošāas vielas, piemēram, terpēns, palielina alerģiju rašanās risku?Svarīga Bubchen Babys First ādas kopšanas sērijas sastāvdaļa ir tīrs Šī sviests.

 

Tas ir īpaši bagāts ar nepiesātinātajām taukskābēm, alantoīnu,karotīnu un E vitamīnu. Kopjošajām sastāvdaļām - pantenolam un heliotropīnam ir dabiska ādu nomierinoša un pretiekaisuma darbība.

 

Dabīgs Šī sviests:

- Laba panesamība

- Padara ādu mīkstu un elastīgu

- Nomierina iekaisušu ādu

- Dziedē saplaisājušu ādu

- Aizsargā ādu no nelabvēlīgiem laika apstākļiem

- Mitrina ādu

 

Šī koka sviests (karitē eļļa) – dabisks produkts, kuru gadsimtiem ir izmantojuši Āfrikā ādas kopšanai un ārstēšanai. Pateicoties angļu ceļotājam un zinātniekam Mungam Parkam,vērtīgais Šī sviests XVIII gadsimtā ir nonācis Eiropā.Šī sviests ir ideāli piemērots ādas kopšanai, jo tas satur vismaz 6% nepārziepojamo vielu,tādu kā E vitamīns. Pateicoties taukskābēm, tas labi klājas uz ādas, tam piemītreģenērojoša un pretiekaisuma darbība, kā arī ādai tiek piegādāts ūdens un stiprinātas šūnu sienas.

{fotoblog:3860}

princesemince princesemince 07. Feb 2012, 10:45

runājot par tām ēteriskajām eļļam - ne velti saka, lai bērniem līdz 3 gadu vecumam nelieto ēteriskās eļļas, taču, piemēram, tik bieži iesaka iepilināt kaut kur lavandu mierīgam miedziņam 😀
smieklīgi jau tagad sanāk - "tradicionālie" sāk norādīt, ka "tīrie" arī var būt alerģiski 😉

princesemince princesemince 07. Feb 2012, 10:42

Bubchen vispār lielos vilcienos ir tradicionāla.