Pavasara veselīgo recepšu konkurss atklāts

Pavasara veselīgo recepšu konkurss atklāts

23. Mar 2012, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Straujiem soļiem tuvojas ilgi gaidītais dabas mošanās periods jeb pavasaris. Tas viss ir patiešām skaisti un lieliski, bet pavasara gaidas atnes ne tikai prieku un līksmi par plaukstošajiem pumpuriem koku zaros, bet arī nogurumu. Tas rodas, jo aizgājušā vasarā un rudenī uzņemto vitamīnu un minerālvielu rezerves ir krietni patukšojušās. Tukšākas kļūst arī pērnās ražas glabātuves - kā mūsu māju pagrabos un ledusskapju saldētavās, tā arī veikalu plauktos.

Tāpēc aicinām jūs padalīties ar noderīgām, veselīgām receptēm, kurās akcents tiek likts tieši uz vitamīnu, minerālvielu un šķiedrvielu uzņemšanu! 

Pilnvērtīgs uzturs ir svarīgs gan grūtniecības laikā, gan pēcdzemdību periodā un, protams, arī vēlāk, tāpēc receptēm jābūt tādām, kas var noderēt ikvienam!

Tie var būt gan salātiņi, gan svaigi spiestu sulu kokteiļi, kuros ir daudz vitamīnu, gan arī kāds cits īpašs ēdiens, kas ir vitamīniem un pārējām organisma veselībai nepieciešamām vielām bagāts!

Nu, mīļās ēst gatavotājas, sarosieties! Gaidīsim pavasari kopā!

Ak jā - konkursa nosacījumi: receptei  jābūt vai nu ierastajā formātā, kas sastāv no bloga un bildēm, vai arī no FOTObloga un anotācijas, kas jāiesūta pirmajai portāla lapai!

Balva

Ielūgums uz Dailes teātra izrādi „Dullais” 12.aprīlī.

Vērtēšana: Balvas ieguvēju kā savu simpātiju izvēlēsies Māmiņu Klubs!

IESŪTI SAVAS VESELĪGĀS, PAVASARĪGĀS RECEPTES ŠEIT! 

Konkurss notiks līdz 5.aprīlim.

Tavs Māmiņu Klubs

Konkurss notiek sadarbībā ar