25.04 15:15-16:00
Nodarbības citā laikā
Izpārdots
Sastāvdaļas: 1 ābols, 1 bumbiers, 3 kivi, 1 apelsīns, 1/2 citrona sula ,mazā buņdža konservēti persiki, 1 tēj..k svaigi rīvēta ingvera, 1 ēd.k medus, 1 ēd.k cukurs, 250ml auzu pārslas, pēc vēlēšanās rieksti vai sēkliņas, 1 liels burkāns
Pagatavošana: Uz pannas liekam medu, pievienojam cukuru, izkausējam, pievienojam auzu pārslas un riekstus, sēkliņas. Izmaisam, atdzesējam.
Ābolu, bumbieru, kivi, apelsīnu samizojam un sagriežam mazos gabaliņos. Aplejam ar citrona sulu. Sarīvējam uz smalkās rīves burkānu, pievienojam augļiem.
Persikus sablenderējam ar svaigi rīvētu ingveru. Augļu salātus samaisam ar pārslām tieši pirms pasniegšanas,uzlejam persiku mērcīti.
Gardi, svaigi, veselīgi!!!!