Viss par slingiem un to siešanu Grūtnieču dienā 24.septembrī

Viss par slingiem un to siešanu Grūtnieču dienā 24.septembrī

21. Sep 2013, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Bērniņa nēsāšana lakatā ir ļoti individuāla lieta – kāda māmiņa slingu izmantos, lai ar mazuli rastu ķermenisku kontaktu, kādai tas būs mazuļa transportēšanas veids. 

Ja lakatu siešanas mākslu esam apguvušas pirms dzemdībām, tad bērniņu drīkstam tajā nest jau pirmajās viņa dzīves dienās, taču, ja šīs prasmes vēl tikai jāapgūst, tad gan, jāapiet vismaz 2 nedēļu adaptācijas periodam pēc dzemdībām, līdz varam saukt uz mājām konsultantu vai iet uz lakatu siešanas nodarbībām. Jebkurā gadījumā, lai slingotu, ir jābūt pārliecībai, ka to vēlamies.

Bērniņu iesietu lakatā drīkst nēsāt līdz pat 3 stundām, ar noteikumu, ka viss izdarīts pareizi. Taču lielākoties mazulis pats noteiks to, cik ilgi vēlas atrasties slingā.

Lakati bērniņa nēsāšanai ir ļoti dažādi – slingi šalles, kas var sasniegt pat 6 metru garumu, riņķu lakati un lakati – kabatas.

Nāc uz Grūtnieču dienu un uzzini par slingiem un to siešanu!

Grūtnieču dienas programma:

13.00 - 14.00 Slingu siešanas tehnikas kopā ar slingu siešanas konsultanti Aiju Apsīti!

Bērniņa nēsāšana lakatā ir ļoti individuāla lieta – kāda māmiņa slingu izmantos, lai ar mazuli rastu ķermenisku kontaktu, kādai tas būs mazuļa transportēšanas veids. Lakati bērniņa nēsāšanai ir ļoti dažādi – slingi šalles, kas var sasniegt pat 6 metru garumu, riņķu lakati un lakati – kabatas. Nāc uz sertificētas Slingu Skolas konsultantes  Aijas Apsītes lekciju un uzzini, cik dažādi ir slingi un kāpēc tos izvēlēties mazuļa nēsāšanai!

13.15 - 14.15 Šūpuļdziema kopā ar psiholoģi, reiki meistari un topošo māmiņu Ievu Bērziņu!

Dziedāšana ir sirds valoda, bet šūpuļdziesmu dziedāšana ir mātes mīlestības izpausme pret bērnu - aktīvā, bērnam sajūtamā veidā. Un bērns to noteikti izjutīs un nākotnē novērtēs. Tāpēc veltīsim laiku saviem mazuļiem un dziedāsim viņiem, lai viņi jūt, ka mēs viņus mīlam! Un, lai šī mīlestība, ko viņi saņems caur māmiņas sniegto šūpuļdziesmu, viņus sildītu, dotu spēku visai dzīvei!

Uzzināsim, kā šūpuļdziesma ietekmē saikni starp māmiņu un mazuli.

15.30 - 16.30 Meditēsim ar  reiki meistari Ilzi Pavasari

Ilze Pavasare ir reiki meistare un viņa patiešām zina, kur atrast mieru un harmoniju, kā izmantot dziedinošo reiki enerģiju un kā atvērties dzīvei, lai to patiesi un ar prieku no sirds ik dienas baudītu! Un tieši grūtniecības laiks ir tas, kuram nepārprotami jābūt skaistākajam laikam ikvienas sievietes dzīvē! Meditācija būs tava iespēja sajust mieru un atslābināties pa īstam!

 Kad notiks?

24. septembrī no plkst. 13.00 līdz 16.30

Kur notiks?

Māmiņu Klubā, Vīlandes ielā 1-3, 2. stāvā, ieeja no Elizabetes ielas

Cik maksā?

Ls 10

Uz tikšanos Grūtnieču dienā 24. septembrī plkst. 13.00!

saulux10 saulux10 16. Sep 2013, 17:59

Arī es iesaku 😉