Kādēļ neizdodas palikt stāvoklī? Atklājam dziednieka viedokli

Kādēļ neizdodas palikt stāvoklī? Atklājam dziednieka viedokli

14. Sep 2015, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ir pāri, kuri ļoti vēlas bērnus, bet nekādi pie tiem netiek pat gadiem. Ārsta diagnoze – neauglība. Uzzini, kādus iemeslus neauglībai, no ezotēriskas viedokļa, saskata dziednieks Aldis Ķeviņš! 

Konfliktsituācijas

Visbiežākais iemesls neauglībai ir dažādas konfliktsituācijas pāra savstarpējās attiecībās. Piemēram, sieviete uz savu partneri ir par kaut ko apvainojusies vai dusmīga un uzgriež viņam muguru, apgalvodama, ka viņai nāk miegs vai sāp vēders, tādēļ nevēlas mīlēties.

Vēl konfliktsituācijas pāra attiecībās var radīt vīrieša mātes pārāk autoritatīvā loma attiecībās, kad vīrietis vairāk respektē savas mātes viedokli, nekā ņem vērā sievas teikto.

Tad, ja šādi konflikti ieilgst, negatīvo emociju dēļ sievietes ķermeņa šķidrumi kļūst asi un kodīgi kā etiķis, un nav iespējams ieņemt bērniņu. Šī skābā, sievietes ķermenī esošā sula, spermatozīdus „saēd”.

Tā kā mēs domājam, par to mēs arī kļūstam! Tādēļ, ja pāris vēlas tikt pie bērniņa, attiecības ir jāharmonizē.

Ja sieviete visu pieņem par labu esam, viņas attieksme pret partneri kļūst pozitīva un izzūd konflikti, mainās arī sievietes ķermeņa šķidruma struktūra – tā kļūst maiga – un ir iespējams ieņemt bērnu.

Neīstais partneris

Dažkārt pāros, kuriem ārsti uzstādījuši diagnozi: neauglība, partneri kļūst viens otram neuzticīgi.

Ir gadījumi, kad seksuālā kontakta laikā ar kādu citu, ne savu dzīvesbiedru, sievietei iestājas grūtniecība, savukārt, vīrietis, kurš savai dzīvesbiedrei bijis neuzticīgs, apaugļo kādu citu.  

Šajā gadījumā problēma nav pāra neauglībā, kā varbūt apgalvojuši ārsti, bet gan nesaderībā!

Ir jādzīvo kopā ar savu īsto partneri! To, savukārt, var sajust ar krūtīm. Katram cilvēkam ir savs sirds mīlestības kanāls jeb centrs un pastāv arī sirds mīlestības joga, kurā cilvēks mācās sajust dzīvniekus, augus, cilvēkus.

Tātad, meklējot savu īsto vīrieti, patikšanai uzreiz nav jāizpaužas seksuālā ziņā kā tas mūsdienās pierasts, bet gan ar sajūtām! Tad, ja satikušies viens otram paredzētie, īstie cilvēki, tad arī ir iespējams tikt pie bērniņa.

Rutīna

Vēl viens iemesls tam, ka sieviete nevar palikt stāvoklī, ir rutīna pāra attiecībās.

Kad partneri ilgu laiku ir dzīvojuši kopā, vīrietis pieņem daļu no sievietes un sieviete – daļu no vīrieša. Ilgstošas kopdzīves laikā rodas nesaskaņas, iestājas apnikums un rutīna, un tas arī ir viens no iemesliem, kādēļ pārim nav bērnu.

Šādā gadījumā pārim kādu laiku nepieciešams padzīvot atsevišķi, lai tad, kad atkal satiktos, justos kā pirmoreiz iemīlējušies! Tad iespējams ieņemt bērnu.

Sievietes vienaldzība

Tā kā sievietes attiecībās ir tās, kuras atbildīgas par baudu, viņām jārūpējas par „dzirkstelītes iedegšanu” seksuālajā dzīvē!

Turpretī tad, ja sieviete tajā neko nevēlēsies mainīt, vīrietis ies „plūkt augļus citā dārzā” – viņu krāps.

Sievietei ir jābūt pārmaiņu iniciatorei, jāprot vīrieti pavedināt, jāuzbudina, bet viņa nekādā gadījumā nedrīkst izrādīt nepatiktu pret mīlēšanos vai mudināt savu partneri „ātrāk beigt” tādēļ, ka nāk miegs! Tas vīrietī radīs aizvainojumu un sarūgtinājumu, līdz ar to skābinās abu partneru ķermeņa šķidrumus, un pie bērniņa neizdosies tikt.

Kādas ir tavas domas par neauglības iemesliem, kurus minējis dziednieks?

pepyja pepyja 18. Jan 2017, 11:46

Pilnīgi piekrītu visam rakstītajam šeit! Jo ar mani tieši tā aŗī bija!
Bērnu ļoti gribēju (2 gadus centāmies ar draugu), bet bija iekšējā dusma uz savu vīrieti, jo nejutos ar viņu kā sieviete, beigās izrādījās, ka tiešām, nebija vienkārši mans cilvēks. Satiku cilvēku, ar kuru burtiski lidoju un viss uzreiz sanāca!!

Vienam palīdz ticība Dievam, citam- dziedniekam 😉