Zeltainais stafilokoks fēcēs zidainim 3 mēneši - zaļa gļotaina potojoša vēdera izeja

30. Nov, 02:39 zile zile

Māmiņas, kuras izgājušas cauri bērnu ārstēšanai no zeltainā stafilokoka - lūdzu pakomentējiet, kā ārstējāties, pie kādiem ārstiem gājāt? Varbūt varat ieteikt kādu super dakteri.

Vai lietojāt anitibiotikas? Vai tika veikts jūtīgums pret antibiotikām, lai zinātu kuras tieši jālieto?

 

Mēs jau otro reizi lietosim Bactrim kombinācijā ar enterolu, Smectu, Liveo baby...Bebim traucē zaļā kaka, neēd no pupa vispār, tikai miegā :((

Paldies par atbildēm jau iepriekš!

zile zile 17. Oct 2017, 21:42

Diemžēl arī dzemdību namā ir zeltainais stafilokoks. Tieši operāciju zālës kur taisa ķeizargriezienus. Bērns sterils piedizmst un saķer šo intrahospitālo infekciju. Vispār tas nav ok,ka tas ir dzemdibu nodalas un neko nedara shaja sakara..

zile zile 17. Feb 2013, 16:18

jeb aped tos kokus. menesi lietojam liveo baby.

zile zile 17. Feb 2013, 16:17 tomiii

analizes tika veiktas vismz reizes 6! tur uzradijas 10*5 pakape. Gulbim nav norma. Norma ir kad neuzradas vispar, pec bakteriofaga lietosanas analizes neuzradijas stafilokoks!! tas ka kombinacija ar koku bija govs piena olbaltuma nepanesiba un laktozes nepanesiba ari pielauju, sobrid berns ari
ik pa laikam negrib est..ar karoti pienu dodu Friso Ha. Bet par fagu tur ieksa ir nevis novajinats stafilokoks bet gan mikroorganismi kas "pozhirajut"

zile zile 11. Jan 2013, 10:11

Stradiņos ir stafilokoks- pirms dzemejat tur noskaidrojat!!! Es vairs tur nemuzham nedzemseshu!!! Ja nu kada mamina kadreiz mekles info varu padalities ar ko izarsteju savu bernu- krievu forumos izlasiju ar ko arste krievija, pasutiju Stafilokkokovij bakteriofag- dzivi mikroorganismi kas parazite jeb aped stafilokoku- atveda pazinjas no krievijas maza ledusskapiti jo vajag spec temp shim skidrumam- analizes vairs nekas neuzradas!!!

zile zile 04. Dec 2012, 10:16

Un maminas kuras gatavojas dzemdet Stradiņos - apvaicājaties savām vecmātēm - jo tur ir stafilokoks!!!!!

zile zile 03. Dec 2012, 18:16 bubuks23

sodien gastroenterologs vribeja iestastit ka varbut nepanes govs pienu a mosh laktozes nepanesamiba..katra zinja krievu forumos lasu ka arste bernus ar kaut kasu Stafilokkokin fag..it ka dzivie organismi kas aped tipa nosaciti patogeno stafilokoku. un uz jautajumu kapec netaisa mums antibiotiku jutigumu testu un nedod istas antibiotikas..jo vispar stafilokoks var izraisit visadas saslimshanas pateica ka kamer nav klinikas augsta temp utt tad nedod antibiotikas citadi veidosies rezistence un ja kadreiz dzives laika bus kkas ko izraisijis zeltainais suds tad sanak nebus antibiotikas

bubuks23 bubuks23 02. Dec 2012, 22:10 veltucis

Citiem viņš ir mikrofloras normas robežās,citiem nemaz,bet citiem daudz un tad ir traki un ir jāārstējas! Man vairākām paziņām viņš ir un mazuļiem arī,bet nekādas veselības problēmas nav!

zile zile 02. Dec 2012, 21:43

tur ta lieta ka agrak pie ta piegaja nopietni.. atagad mes pat binam ar atrajiem uz Bernu slimnicu braukusi kur ielika Noveroshanas nodala un nearsteja nemaz..teica ka stafilokoks ir normala zarnu mikroflora..un iesmeja ka mes vispar antibiotikas esam lietojusi. zinu ka agrakos laikos tiesham dzemdibu namos lauza sienas ja bija ta bakterija..a tagad..neko jo vinsh tipa ir rezistents oret daudzam antibiotikam. lai ka tur butu es vairs nesaprotu pie ka griezties..
a ka jums veicas..izarstejas viena mirkli un viss pargaja?
es zinu ka tajos laikos slimnicas arsteja..tagad es nezinu kapec nearste. majas liek arste

zile zile 02. Dec 2012, 17:40

nu varbut tomer kads var pastastit par savu pieredzi? protams ka arsti tiek apmekleti..bet tie fleite ka ta ir normala mikroflora ☹( murgs kkads

bubuks23 bubuks23 01. Dec 2012, 20:34

Kā jūs zināt,ka tas stafilakoks pie vainas? Varbūt arī,ka analīzēs uzrāda,bet ar to daudzi dzīvo un nekādu problēmu! Arī laktozes nešķelšanai ir tādas pašas pazīmes! Mums vismaz tā bija un palīdzēja lactasin un kad izveidojās pašai,mazajai, tie fermenti pietiekamā daudzumā,tad pārtraucām lietot!
http://lv.kkm.lv/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=619

zile zile 01. Dec 2012, 11:47

?

zile zile 30. Nov 2012, 17:34

.