DISKUSIJA: Kāda, tavuprāt, ir ideāla auklīte?

11. Apr, 11:56

Sveikas!Pagaidam pati esmu 2 nedelas auklite un mamma savam bernam..Rodas jautājums Jums mammām, ko Jūs prasāt un liekat darīt auklei? Kādai auklei ir jābūt? Kāda ir ideāla aukle? Un kādu aukli nevēlētos savam brīnumam?

Kāda, tavuprāt, ir ideāla auklīte?

16. Apr 2013, 00:20

Zinu mammas,kas iedomājas,ja viņa maksā auklei,tad tai ir jadara pilnīgi viss...Lai gan maksā tik maz,ka mazāk jau vairs nevar,...Turklāt atļāujas vēl kritizēt un aizrādit...
Kā ar ēdieniem?Vai uzticaties tam,ko pagatavos aukle,vai gatavojat pašas?

15. Apr 2013, 11:41

Jautājums tām kas ir aukles-Kādas ir Jūsu prasības pret aukli?Vai auklei ir jamazgā regulāri beŗna netiras drebes?Vai jaarste un japerk zāles,jo vēcaki nedod tās bernam līdzi?

15. Apr 2013, 11:40

Mana krustmāte savu dēlu uzticēja darba kolēģes ieteiktai auklei..Sākumā likās labi..Kārtiga sieviete,kurai pašai izaudzis dēls un meita 8klasē iet..Tad bērns sāka histeriski raudāt ik reizi,kad no rīta aizveda auklei,domāja,ka tapec ka mamma iet prom..brīvdienā aukli satika veikalā,bērnam histerija..Parunājot ar darba kolēģi,tā pateica,ka auklei dēls esot palicis bez darba un visulaik dzer,māsa metot līdzi un skolu nevares pabeigt,rezultāta dusmas dzirdēja bērns..pajautājot par to auklei,viņa sāka izkliegt visas savas dusmas,neatļva to,bet darija to,pa ātru gribēja est,nelaikā piekakaja pamperi utttt,...te nu bija sieviete ar pieredzi un bērniem...Es savu meitu uzticu savai māsai,kurai ir 13(!!!!!) gadi...Viņai ir pieredze ar māsas dēlēnu un uz dažam stundām var pieskatī,kamēr esmu veikala.

13. Apr 2013, 23:39

Tiešam nau nekādu prasību ??