varbut kada zin

03. Sep, 10:08 aurore aurore

labdien,gribeju pajautat par tadu lietu,ta ka darzina netiekam sogad,biju dzirdejusi ka it ka esot kkads pabalsts tiem berniem kas netiek darzina vai ta ir?ja ir tad kur man jagirezas un kas jadar?paldies

vartotojas123 vartotojas123 03. Apr 13:33

Vai jūsu uzņēmums vēlas veicināt kultūras dažādību un sadarbību? Vai jums rūp tālrādi veicināt starpkultūru izpratni un radošumu? Tad mums ir vajadzīga jūsu palīdzība!

Mūsu uzņēmums īsteno jaunu iniciatīvu - "Kultūras pase". Tas ir unikāls iespējas sniegums, kas ļauj mūsu darbiniekiem un klientiem iegrimt kultūras mantojumā, veicināt radošumu un sadarbību, kā arī palīdz veidot starpkultūru sapratni.

Kas ir "Kultūras pase"?

Dažādu kultūru iepazīšana: Ļaujot jums atklāt un piedzīvot dažādu kultūru tradīcijas, mākslas darbus un vēsturi.
Kultūras pilsoniskuma veicināšana: Veicina sadarbību, radošumu un kultūras pilsoniskumu, ļaujot jums aktīvi piedalīties dažādos kultūras pasākumos un projektos.
Starpkultūru sapratnes veidošana: Mūsu "Kultūras pase" veicina starpkultūru dialogu, komunikāciju un sapratni, palīdzot veidot kopīgu un saskaņotu darba vidi.
Kāpēc pievienoties?

Inovāciju un radošuma veicināšana: "Kultūras pase" sniedz jums iespēju iedvesmot un bagātināt savu darba vidi ar jaunām idejām un risinājumiem.
Komandas gara un sadarbības veicināšana: Ļaujiet saviem darbiniekiem un klientiem pievienoties kopējai kultūras ceļojumam, kur viņi var dalīties savās atziņās un pieredzē.
Kultūras dažādības veicināšana: Būdams "Kultūras pase" dalībnieks, jūs veicināt uzņēmuma kultūras dažādību un sadarbību.
Kā pievienoties?

Ja vēlaties uzzināt vairāk par "Kultūras pasi" un pievienoties mūsu iniciatīvai, sazinieties ar mums pa tālruni vai e-pastu. Mēs ar prieku dalīsimies kultūras pasaulī ar jums!

Pievienojieties mums un atveriet durvis kultūras pasaulē ar "Kultūras pasi"! https://www.magiccalf.lt/kulturos-pasas/

aurore aurore 04. Sep 2013, 10:11 milka ludmilka

un ka man jautat??