Sākuma komplekts mazulītei!

28. Dec, 05:29 Sabandži Sabandži

Tiek pārdots jaunās māmiņas komplekts mazulītei, kurā ietilpst:
1) Vācijā ražoti ļoti kvalitatīvi rati Hartan Topline X, kas ideāli piemēroti sarežģītiem ceļa segumiem (smiltis, sniegs, dubļi, nelīdzenas virsmas), jo riteņi ir tam piemēroti. Rati ir smagsvara (~17kg!!), līdz ar to ir stabili un droši. Papildus drošību garantē drošības jostas (piecu punktu). Rati ir transformējami un piemēroti gan pavisam maziem, jo ir kulba (mīkstā ar rokturiem), gan sporta sēdeklīša daļa, kura atzveltne regulējas vairākos līmeņos (no sēdus, līdz pilnībā guļus), gan kāju balsts, kas piemērojams mazuļa vajadzībām. Ratiem mainās roktura novietojums, līdz ar to variet būt gan ar, gan pret skatu mazulim. Rokturim regulējas arī augstums. Ratiem ir vairākas papildus kabatas, piemēram, lietus plēves/moskītu tīkla uzglabāšanai (lietus plēve arī ir). Rati salokas ar pāris vieglām darbībām. Ratu materiāls ir noņemams un mazgājams 30 grādos.
2) Lielbritānijā ražotais Silver cross auto sēdeklīts, kas piemērots līdz ~10kg, ar zīdaiņu mīksto ieliktnīti. Ir kāju pārsegs un jumtiņš (jumtiņam malā defekts, atplīsusi odere nedaudz).
3) Original Babybjorn ķengursoma, kas piemērota no dzimšanas līdz 2g.v (Plašāks apraksts: http://rucis.lv/BabyBjornengursomaBabyCarrierActivekrsaBlac…)
4) Pārtinamā virsma ar cieto pamatu un uzliekamu mīkstāku pārvalku
5) Itāļu ražotu CAM firmas vannīti, kas piemērota no dzimšanas līdz gada vecumam, jo ir, gan lēzenā, gan sēžamā daļa.
6) Dažādu populāru zīmolu drēbītes no ~0-6 mēneši tajā skaitā izejamās kleitas, rudens/ratu kombinezons, cimdiņi, cepurītes, bikses, jauns peldkostīms, krekliņi utt.

Par visu kopā tikai 150Euro

Privāti labprāt nosūtīšu vēl foto!

Varam sarunāt piegādi Rīgā un ārpus! Bez papildus maksas varam aizvest pa ceļam uz Valmieru, Valku (A3 ceļā)

epasts: vaikinsa@gmail.com