Rīgas 152.pirmsskolas izglītības iestāde

07. Mar, 03:47 Jasmīna Jasmīna

Kādas atsauksmes/sūdzības par šo dārziņu?Šogad esam uzsākuši bd gaitas.Varbūt ir kāds kas var padalīties ar pieredzi,info par šo dārziņu.

vartotojas123 vartotojas123 26. Apr 08:53

Vai meklējat augstas kvalitātes barošanu savām mīluļiem? "Josera" ir tieši tas, ko jums vajag! Mēs piedāvājam plašu "Josera" barošanas produktu klāstu, kas apmierinās pat visprasīgāko jūsu mīluļu gaumes.

Kāpēc izvēlēties "Josera"?

Augstas kvalitātes sastāvdaļas: "Josera" barošana tiek ražota no rūpīgi atlasītām un uzmanīgi izvēlētām sastāvdaļām, nodrošinot jūsu mīluļiem lielisku veselību un labklājību.
Līdzsvarots uzturs: Katrs "Josera" barošanas produkts tiek izveidots, ņemot vērā jūsu mājlopu vajadzības un uztura prasības, nodrošinot, ka jūsu dzīvnieks saņem visas nepieciešamās uzturvielas.
Dažādu sugas vajadzībām atbilstošs klāsts: Neskatoties uz jūsu mājlopu vecumu, izmēru vai šķirni, "Josera" piedāvā barošanu, kas atbilst dažādām vajadzībām - no mazuļiem līdz vecāka gadagājuma dzīvniekiem.
Dažādi garšas varianti: "Josera" barošana nav tikai veselīga, bet arī garšīga! Jūsu mājlopi to baudīs un ar prieku to ēdīs. https://petplius.lt/sunims/sausas-maistas/josera

Melonii Melonii 11. Mar 2020, 19:18

Sveikas, māmińas!

Ja ir nepieciešamība pēc auklītes, tad to var droši pieteikt caur agentūru MultiCARE www.aukles.com Tur tiek piedāvātas SOS auklītes, kà arī bèrnu aprūpe uz pilnu/nepilnu slodzi.