ratu izvēle aukstajam laikam

24. Mar, 11:07 siiiceee siiiceee

Sveiki,

tā kā rati ir ļoti svarīgi bērna pirmajos trīs dzīves gadiņos ,tad gribētos ,lai ir gan kvalitāte, ērtums un izskats. tā kā man mazais gaidāms oktobrī, sanāk,ka visus aukstos ziemas mēnešus iesim braši pastaigās, skatoties ratu piedāvājumu, tajos apmaldos,ir iekrituši vieni rati sirsniņā hesba, bet vai tie būs pietiekami labi aukstajam laikam? lūdzu padalieties ar viedokļiem -mammas ,kuras vizina savus brīnumiņus hesba ratos ,gan tās mammītes ,kurām ir citas karietes,bet bērniņš ir auksto mēnešu brīnumiņš.

paldies, un sirsnīgu pūpolsvētdienu :)

siiiceee siiiceee 11. Aug 2013, 14:56 Čīze

paldies 😀

07. Jul 2013, 16:02 pingas.lv

nevis aitaadu, bet aitas aitas vilnas guļammaisu.

princesemince princesemince 24. Mar 2013, 20:08

Man Hesba ļoti patīk pēc bildēm, bet nu laikā, kad meklēju ratus savam gaidāmajam, mazulim, tādi vēl LV netika piedāvāti. Patika Emmaljunga, psiholoģiski jauniem cena šķita nedaudz par daudz, līdz ar ko nopirku poļu Roan Marita. Mīnusu īpaši nav, vismaz ne manā pieredzē. Bieži saka, ka mīnuss ir lielais svars, bet mani tas tas tā ļoti netraucēja. Arī sēžamdaļā puika varēja gulēt diezgan ilgi, jo bija laiks, kad rati pusgadu jau pastaigās kā netika izmantoti, tomēr bija vajadzība pēc guldināšanas laukā kaut kur - gulēja vēl tad, kad bija 100+cm garš. Reti kuros ratos tik garu bērnu var ielikt ar horizotālā stāvoklī novietotu kāju balstu.

siiiceee siiiceee 24. Mar 2013, 11:58 zakiskabata

paldies, man atkal otrādi, sākotnēji biju pārliecināta,ka mans mazais braukāsies emmaljunga ratos, bet iekrita hesba ratiņi un tagad cenšos iegūt informāciju un atsauksmes. 😀

siiiceee siiiceee 24. Mar 2013, 11:42 alexy

paldies,
es vienkārši tveru pēc visāda veida informācijas, bieži tiek rakstīts -ziemas rati un vasaras rati, tad nopratu ,ka ir atšķirība.