Pirmsgrūtniecības psihologs

24. Feb, 11:05 mammma_2012 mammma_2012

Sveiki!

Man interesē vai kāds nevar ieteikt labu pirmsgrūtniecības pihologu vai psihoterapeitu. Cik atrodu informāciju, tad ir grūtniecības, dzedību un pēcdzemdību psihologi, kas manā gadījumā neder, jo ginekoloģe ieteica apmeklēt šādu speciālistu pirms grūtniecības iestāšanās, taču nespēja nosaukt konkrētu speciālistu. Paldies.

Ligija Ligija 27. Feb 2020, 19:55

Sveiki
Nesen uzzināju par portālu AnyDo.lv.
Varu rekomendēt pameklet šeit: https://www.anydo.lv/lv/category/psihologs
AnyDo.lv - tas ir online serviss privāto speciālistu meklējumos sadzīves un biznesa uzdevumu risinājumiem. Vietne apvieno pakalpojumu pasūtītājus un kompetentus izpildītājus.

mammma_2012 mammma_2012 27. Feb 2015, 14:43

Paldies par atbalstu un ieteikumiem.
Skatoties uz saviem bērniem, kuri nu jau iet dārziņā, it nemaz neatškiras no tiem, kuri ir baroti ar krūti ilgāku periodu. Nedz slimo vairāk, nedz kā savādāk atškiras, tāpēc vismaz par to man ir miers.
Bet par to neņemšanu galvā gan ir pagrūtāk, it īpaši pašā sākuma periodā pēc dzemdībām, kad emocijas ir ļoti sakāpinātas.

mammma_2012 mammma_2012 25. Feb 2015, 17:44

Tas bija tad kad gaidīju otro. Ir doma par trešo, bet saprotu, ka pirms tam man ir nepieciešams tikt galā ar savu problēmu, kura saistās ar krūtsbarošanu. Man ļoti patīk grūtniecība un bērni, bet krūtsbarošana izraisa riebumu, līdz ar to bērnus baroju 1, 5 un 3 mēnešus. Man jau bērnībā nepatika attēli, kur ir redzams zīdainsi pie krūts, tāpēc līdz trešajai grūtniecībai beidzot gribu šo lietu atrisināt. Runājot par depresīju, jā nespēju "pārmalt", ka katrs kuram nebija slinkums, man bakstīja degunā kā es tā nebarojot. Kaut gan pēc tam man viena dūla teica, ka šajā lietā nevienam nav tiesības aizrādīt, pat ne vīram.