Pēc aborta nesanāk ieņemt bērniņu

08. Jul, 03:20 Sinca1234567 Sinca1234567

Labdien es aizgaju no darba paliku mierigaka mes ar draugu ienemam berninu 2menesi man izraisija spontano zaudeju berninu pec spntana ir jau pagajis pus otrs gads pec sponta vairs nesanak ienemt berninu man vis izstek ara no maksts ko man ir 27 gadi 

vartotojas123 vartotojas123 13. Feb 12:58

Pārdodam kvalitatīvas vasaras riepas! Ja vēlaties rūpēties par savas automašīnas drošību un komfortu siltajā gadalaikā, varbūt jūs apsverat jaunu vasaras riepu iegādi. Mūsu uzņēmums piedāvā plašu vasaras riepu klāstu dažādiem automobiļiem un vajadzībām.

Mūsu vasaras riepu izvēle ir daudzveidīga - no zemām līdz augstām veiktspējas līmeņiem, dažādām izmēru un modeļu riepām, kas atbilst katram klienta vajadzībām. Mēs pārbaudām katru riepu, lai nodrošinātu tās augstu kvalitāti un uzticamību, tāpēc varat būt droši, ka pērkot pie mums, saņemsiet drošas un uzticamas riepas ilgtermiņam.

Turklāt mūsu draudzīgais un profesionālais apkalpošanas personāls vienmēr ir gatavs palīdzēt jums izvēlēties piemērotas vasaras riepas atbilstoši jūsu vajadzībām un budžetam. Mēs piedāvājam arī konkurētspējīgas cenas, lai jūsu automašīna būtu gatava vasaras ceļiem bez lielām izmaksām.

Neesat neizšķīrušs automašīnu īpašnieks vai jaunpienācējs automašīnu pasaulē, mēs cenšamies nodrošināt jums patīkamu un uzticamu pieredzi, pērkot vasaras riepas pie mums.

Apmeklējiet mūsu veikalu un atklājiet lielisku kvalitātes vasaras riepu izvēli jūsu automašīnai! https://www.pirkitpadangas.lt/lengvuju-automobiliu-padangos/vasarines-padangos

LauraStepina LauraStepina 20. Oct 2021, 20:21

Sveika. Man bija iestājusies grūtniecība un 7.nedēļā notika SA. Ārste ieteica nogaidīt 3 mēnešus un pa to laiku arī padzert folskabi. Sekoju ārstes rekomendācijām. Bija emocionāli grūti pirmo mēnesi pēc SA. Bet tad es sadūšojos un mēģinājām ieņemt vēlreiz. Kā reiz pēc tiem 3 mēnešiem iestājās nākamā grūtniecība. Viss norit bez sarežģījumiem.