Paliigaa!

19. Jul, 03:14 liiguciitis23 liiguciitis23

Sveikas, maaminjas!

Griezjos pie jums ar izmisiigu staastu. Manam deelinjam ir 6 meeneshi. Eedam veel kruuti. Esmu saakusi piebarot. Lieta taada, ka 2 reizes esmu meegjinaajusi beernam dot maisiijumu. Pirmo reizi tas bija Friso Gold. Beerns saaka vemt, palika baals kaa lapa un bija pilniigs speeku izsiikums. Tagad meegjinaaju Humama putrinju aplejamu, kas domaata no 4 mee. un bija pilniigi taada pati reakcija. Izsaucu aatros un muus aizveda uz slimniicu. tika panjemtas analiizes, pateica tikai to ka zems hemoglobiina liimenis un iemesls shaadam staavoklim - ka tika dots jauns piebarojums, bet no 3 mazajaam karotiiteem taada reakcija nav normaala jebkuraa gadiijumaa!!! AArsts min ka vareetu buut alergjija pret pienu, bet man bail tagad vispaar kaut ko meegjinaat dot no maisiijumiem. Meegjinaashu pati barot cik ilgi vien iespeejams. Nezinu kaa riikoties. Varbuut kaadam mazulim arii ir bijis kaut kas liidziigs? Vai varat ieteikt pie kaadiem aarstiem griezties un kur mekleet vainu shaadai reakcijai uz maisiijumiem.

Saulite21 Saulite21 20. Jul 2013, 13:44

Hemoglobīnam iesaku dot uzēst bietītes!

Saulite21 Saulite21 20. Jul 2013, 13:43

No 6mēn tu jau vari piebarot ar dārzenīšiem un tā pakāpeniski kautko citu lēnām.sākumā iedod uzēst dārzenīšu biezeņus un pēc tam tavu pienu!tad mazajam pietiks,kāpēc tu gribi dot maisījumu?

liiguciitis23 liiguciitis23 20. Jul 2013, 12:32

jaa, man daktere ieteica kaut kaadus piena shkjeltos Aptamil - Alergy care un Friso Pep, bet vinji taa maksaa!!! Ir leeti kaut kaadi sojas veel maisiijumi. Ciiniishos pati ar baroshanu. Ceru, ka pietiks un viss buus kaartiibaa.

annijalise annijalise 19. Jul 2013, 15:47

ja vien tev ir piens tad baro bērnu cik vien ilgi spēj, tev taču tagad piebarošanai ir iespēja dot sviagu dārzeņu biezenīšus, nekādus tur maisījumus no pakām.
man ir izaugušas divas meitas pirmajo divos dzīves gados no mammas piena un daāžādu graudu putrām, dārzeņu biezeņiem.
ja vien tavam bērnam būtu kādu produktu nepanesamība, tad jau vemtu arī no tava piena, jo tu taču ēd visu.
mammas kurām ir alerģiski bērni, pašas tos produktus nemaz neēd.
konsultējies ar savu ģimenes ārsti, un ēdini pēc savām izjūtām.
tās pakas ir paredzētas bērniem mkuriem mammām nav pieniņa.