palidziet luudzu!!!!!!

25. Dec, 03:30 gintastrunga gintastrunga


labdien.
Es te palasiju visu ko apspriedaat un man ari tad ir jautajumi dazi un probleemas.
 Es lietoju Lamictal,Trileptal un Levetericetam Teva. Trileptal man ir daudzus gadus kaa pamata zaales.,tad naca klat Lamictal kuru ari nu jaw lietoju vairakus gadus. Tad lekmes ta ka palika biezakas un tad versos liepaajaa pie sawas neirologes. Vina man izrakstija taadu Diazemeks tabletes.,vinas ta ka neitralizee to leekmu uznaksanas iespeeju ja ir sajuuta ka tuvojas lekme.
 Nu un tagan man pievienoja klat to Levetericetam,kaa jaw teicu.



Tad turpinajums ir tads  ka pirms diviem gadiniem man piedzima meitina.,loti dzivesprieciga un aktiiva Paldies Dievam ka ari vesela!!!
Un tad pirms 5 menesiem paliku stavokli ar otru berninu,bet iestajaas spontanais aborts.,un aarsti newareja pat pateikt no kaa isti.
Bet kad saaku lietot taas jaunaas zaales,tad lekmes nu jaw naw 3 menesus.
Jautaajums vnk ir tads,vai un pec cik ilga laika mees ar viiru tomeer driksteetu domaat par beerninu??? Loti velamies,bet baidamies ka atkal kkas nenotiek slikts! Un vai man vispar vel vares but berni pec visa sitaa gadijumaa?
Luudzu dodiet atbildi un kadu padomu vismaz lai mes zinam ko dariit un ko domaat

DaceT DaceT 26. Dec 2014, 19:06

Cik noprotu tev ir epilepsija, jo Trileptal dzer mans vecākais bērns - parciālas epileptiskas nakts lēkmes.

Ja tā, tad tev ir jādodas pie ārsta un visi šie jautājumi ir jāapspriež ar ārstu. Tās ir nopietnas zāles , kuras noteikti var ietekmēt grūtniecību. Šeit noteikti tev neviena mamma nevarēs palīdzēt ar atbildēm un ieteikumiem.

Liene Krúza Liene Krúza 25. Dec 2014, 20:38

nekad nevajaga domat ,ka sanaks k.kas slikts velreiz.
Man ari gaja bedigi,lidz tiku pie otra bernina. Spontanais,tad pec 2menesi jauna gr un izradijs tuksa ola un vel pec 2menesiem jauna gr un nu musu bebits 6d svines 10menesus. un es negaju apzinati ik pec 2menesiem jauna ,jauna gr,ta wnk sanaca