Omega -3 attīstoties auglim

28. Feb, 04:11 Lāsma-mammiņa Lāsma-mammiņa

Labdien, vēlējos pajautāt Jūsu pieredzi. Mani paziņa izglītoja viena veselības tēmā - taukskābju balansa nozīme cilvēka uzturā un itsevišķi uzsvēra, ka Omega -3 taukskābes ļoti nepieciešams auglim, kas attīstas, jo 30 % smadzenes satur Omega -3 taukskābes, tāpēc tas ir ļoti būtiski tieši auglim. Es meklēju par šo tēmu informāciju internetvidē un atradu lielisku rakstu par šo balansu. Gribēju pajautāt, kādas ir Jūsu domas ? 

 

https://www.topivesels.lv/lv/veselibai/ieteikumi-veselibas-uzlabosanai/uzmani-savas-omegas/153/?fbclid=IwAR2rxWdoo1sXTs7vCtQJhyYaqtroGxwTaZ4yq_mSTCLlfHsZbF0AEtDvV0g

vartotojas123 vartotojas123 25. Apr 06:54

Šakočio slinkis nav tikai dzīvnieks, tas ir noslēpums, kurš apbur ar savu unikālo skaistumu un uzvedību. Tas ir maigs un mierīgs radījums, kas dzīvo koku galotnēs. Šis pūkains brīnums iepriecina ar savu lēno kustību un noslēpumaino skatienu.

Īpašības:

Unikāla Izskats: Šakočio slinkis iepriecina ar savu oranžo krāsu un garo, pūkaino asti.
Miers un Pacietība: Šakočio slinkis slavējas ar savu mieru un lēno kustību, kas piesaista uzmanību un rada klusuma sajūtu.
Viegla Uzturēšana: Šis dzīvnieks ir viegli kopjams un kļūst par lielisku papildinājumu jūsu mājas vai dārza ekosistēmai.
Cena: Cena jāapspriež ar pārdošanas pārstāvi.

Papildu Informācija:
Ja vēlaties piešķirt eleganci un greznību savai vides un meklējat unikālu dāvanu, šakočio slinkis ir lieliska izvēle. Sazinieties ar mums jau šodien, lai uzzinātu vairāk par šī brīnumainā dzīvnieka skaistumu un priekšrocībām! https://kontena.lt/pagrindinis/4🤓sakocio-tinginys.html