Nesaprotu vairs savu organismu!!!

20. Sep, 11:37 Blumen Blumen

Sveikas!

Ar mani notiek divainas lietas somenes ,lidz sim ta nekad nav bijis!Cik jau esat pamanijusas es te ieprieks rakstiju -ka censoneju un neka nekas nesak jau 6men.Nu ta izdomaju izlaist 2men.,nu ta teikt savest sevi nedaudz kartiba .Nu sakas man men.jau netipiski 3 dienas atrak(jo man ir regulars cikls)un tadas divainu taka tirijas loti,nu nodomaju ka varbut kautkas bija meginajis aizkerties lidz es izdomaju sakt iepauzet.Nu labi lai jau nodomaju!Parasti man ir 3 dienas un viss,bet te 4 dienas tirijas un tad vienu dienu roza asinis uz pusdienu,un jau ka nedelu vel smerjas nedaudz.Pats trakakais ka pie arsta tieku labi ja pec 4men.Saprotu ka neesat neviens seit arsts!!Bet varbut tomer varat izteikt savu viedokli!

Daiguciite Daiguciite 13. Apr 2020, 15:53

Butu uz gulbi aizgajusi un parbaudijusi https://www.egl.lv/

Blumen Blumen 22. Sep 2015, 11:16

Nu tests ir negativs ka jau ari es domaju.

Blumen Blumen 21. Sep 2015, 23:50

Un milas es zinu ka varbut izklausijas mulkigi seit mans uzdotais jautajums pec viedokla,BET vienkarsi gribejas dzirdet vai kadai nav pieredze sada situacija?!☺
Bet nu paldies par katras izteikto viedokli!

Blumen Blumen 21. Sep 2015, 23:48 Orhy

paldies ka tu vismaz neuzbruc!sodien meginaju tik pie arstiem ,bet ja neesi stavokli tad rindas lidz 6men.👎testu neesu vel taisijusi jo domaju ka pec tada rezultata tacu vai ir kas iespejam ,jo pazimju ari nekadu nva ka varetu but.bet laikam bus ka tu saki jauztaisa rit.

Cielavinna Cielavinna 21. Sep 2015, 12:33 fridmane

Nekā skarba nesaskatu savā atbildē. Vienkārši liekas jocīgi, ko pieaugušas sievietes var veidot šādas diskusijas, ne Jūs vienīgā, priekš tam ir testi, asins analīzes kas pasaka precīzāk kas notiek.

Blumen Blumen 21. Sep 2015, 11:50

Ko tik skarbi?un es esmu arpus LV ribezam un zinu pagaidam tikai so arstu.ne es negaidu lai pasaka ka esmu stavokli!!!!!

Cielavinna Cielavinna 21. Sep 2015, 11:13

Un ko Tu sagaidi no viedokļiem, lai pasaka kas Tev kaišs vai tik ļoti vēlies, lai vēl kāds pasaka, ka esi stāvoklī? Vai tad mūsdienās ir tikai 1 ārsts pie, kura aiziet? Ja uztrauc veselība, aizej pie cita, lai pārbauda, lai pēc tam nav pašai ko nožēlot, ka pie ārsta neesi vērsusies laicīgi.