Nabas trūce grūtniecības laikā.

24. Jan, 05:27 Evija Birzniece Evija Birzniece

Sveikas,

Varbūt kādai ir pieredze par šādu tēmu?

Man ir pirmā grūtniecība un pirms 2 nedēļām 3 diennaktis nomocījos ar sāpēm ap nabu. Biju 19.gr. nedēļā. Biju pie 2 ķirurgiem uz konsultāciju. Abi konstatēja nelielu nabas trūci. 

Pēc dzemdībām būtu jāsašuj. Dienās, kad biju pie ārstiem, protams, sāpes bija pārgājušas, tikai iesāpējās brīdī, kad bakstīja nabu.

Kopš konsultācijām pagājušas 2 nedēľas. Šobrīd gandrīz kateu otro dienu cīnos ar tām sāpēm. Cenšos neliekties uz priekšu, mēģinu kaut ko tur iemasēt vēderā atpakaļ, kaut gan nekādu bumbulibuz āru lielākoties nejūtu. Bet lieta tāda, ka grūtniecības laikā ļoti pūšas zarnu trakts un katru reizi, kad tas notiek, naba sāp (tā vēl nav izspiedusies uz āru).

Apsveru domu, griezties atkal pie ķirurga un prasīt pēc iespējām, taisīt trūces operāciju tagad. Nevaru taču turpmākās 18 nedēļas katru otro dienu mocīties ar nabas sāpēm, atgulties un neko nedarīt.

Vai jums ir kādai bijusi līdzīga pieredze? Ka ir nabas trūce, kas ikdienā traucē sāpot, un ir veikta operācija otrajā trimestrī vai sākoties trešajam trimestrim? Vai sāpju pieciešana turpmākos 4 mēnešus līdz dzemdībām?

Pie reizes jautājums - vai ar nabas trūci tiek nozīmēts ķeizars vai skatoties pēc situācijas?

Bezspēcīga sajūta un uz pinkšķi velk dēļ visa šī.. :(

Agnese Vēbere Agnese Vēbere 15. Nov 2021, 15:36

Skatos, ka ieraksts ir tapis jau ļoti sen un atbilde vai komentāri nekādi nav sniegti. Lasu un viss atbilst 100% manai situācijai, vēlētos dikti noskaidrot kāds bija atrisinājums šai grūtniecībai. Un vai ir iespējamas dabīgās dzemdības?