Meklēju darbu pēc dekrēta

14. Jan, 01:23 Astrida_L Astrida_L

Sveikas!

Tā kā mans dekrēta atvaļinājums tuvojas noslēgumam un esmu pie sevis nolēmusi, ka nevēlos atgriezties iepriekšējā darbā, ir doma, ka es varētu strādāt no mājām, jeb arī kādu nelielu biznesu uzsākt. Gribu kādas svaigas, jaunas idejas, kas patreiz tirgū notiek, varbūt kas jauns parādījies?

Īsi par sevi: ir bijis darbs ar cilvēkiem, dažādām nacionalitātēm, brīvi pārvaldu vairākas svešvalodas, esmu mērķtiecīga, pacietīga un uz rezultātu orientēta persona:)

Lūdzu Avon, Oriflame nepiedāvāt, bet par kādām jaunām/nesenām inovāciju kompānijām vēl varētu info.Paldies!

Oliver Jason Oliver Jason 18. Aug 2022, 17:22

Lai gan tas ir intriģējošs piedāvājums, man ir uzticamāka aizdevumu firma. Protams, es ļoti bieži neaizņemu naudu, bet, kad es to daru, es tikai izmantoju šo vietni patēriņa kredīts https://www.incredit.lv/lv/krediti/naudas-kredits-aizdevums/ . Šīs personas palīdz man ātri atrisināt jebkādus finanšu jautājumus. Būtiskākais ir tas, ka kredīta noteikumi ir pievilcīgi un viegli. Es varu ātri atmaksāt aizdevumu dažādos veidos.

olgafilipenoka olgafilipenoka 02. Mar 2021, 16:58

Sveiki
Nesen uzzināju par portālu AnyDo.lv.
Varu rekomendēt pameklet šeit: https://www.anydo.lv/lv
AnyDo.lv - tas ir online serviss privāto speciālistu meklējumos sadzīves un biznesa uzdevumu risinājumiem. Vietne apvieno pakalpojumu pasūtītājus un kompetentus izpildītājus

Astrida_L Astrida_L 15. Jan 2021, 10:55

Paldies, jums pm

Anastasija Prožitovska Anastasija Prožitovska 14. Jan 2021, 15:03

Sveika, Astrida! Man priekš Jums ir piedāvājums uzsākt biznesu ar nelielu , vidēju vai lielu ieguldījumu , jaunā nišā ar cita līmeņa produkciju , kura šobrīd vajadzīga daudziem cilvēkiem un tā tūlīt ienāks Eiropas tirgū!
Ja esiet ieinteresēta, uzrakstiet man privāti.