Lūgums atsaukties GRŪTNIECES dalībai bakalaura darbā

28. Feb, 12:54 Aiga Aiga

Labdien!

Ļoti, ļoti ceru uz Jūsu atsaucību! Vēlos realizēt vērtīgu pētījumu vecmātības jomā, un lai tas būtu ticams un analizējams ar statistikas metodēm, ir nepieciešams ievērojams dalībnieču skaits.

Esmu Rīgas Stradiņa universitātes studente. Lai šajā pavasarī kļūtu par vecmāti, rakstu bakalaura darbu un pētu starpenes masāžas ietekmi uz starpenes traumatismu dzemdībās.
Starpenes masāža palīdz samazināt plīsumu iespējamību dzemdībās, ievērojami samazina smagas pakāpes plīsumu rašanos, krietni retāk ir nepieciešama epiziotomija (iegriezums starpenē), palīdz apzināties savu ķermeni, sagatavoties izstumšanas periodam un prast atbrīvot iegurņa muskuļus, audus.
Līdz ar to, ja esat sava PIRMĀ BĒRNIŅA gaidībās, pēc 35.-36. GRŪTNIECĪBAS NEDĒĻAS, VECUMĀ līdz 35 gadiem, VESELA, NESMĒĶĒJAT, PLĀNOJAT DZEMDĒT PATI un piekrītat dalībai, gaidīšu Jūsu zvanu, īsziņu, WhatsApp ziņu uz tālr. 27819191, ziņu Messenger vai e-pastu: aiga.zakevica@gmail.com
Aicinu atsaukties arī ārpus Rīgas dzīvojošas sievietes!

No savas puses dalos zināšanās par starpenes masāžu, rādu masāžas tehniku uz īpaši šūta spilventiņa un katra dalībniece saņem dabīgas kviešu asnu un jojobas eļļas maisījumu masāžai.
Ārpus Rīgas dzīvojošām dalībniecēm zināšanas nododu ar Skype vai WhatsApp video zvana palīdzību, eļļu sūtu uz Jums ērti pieejamu pakomātu.

Paldies jau iepriekš!

Aiga