Karstie ceļojumu piedāvājumi - mūsu pieredze

06. Jun, 12:42 Nika1345 Nika1345

Pirmo reizi Grieķijā. Vispār mēs nonācām Grieķijā nejauši. Es tikko pabeidzu studijas aprīlī un sākās neliels atvaļinājums. Skatījāmies uz nelielu ceļojuju un uztrāpījās pāris “karsto piedāvājumu” uz Grieķiju. Mums nebija standarta ceļojums, jo ar draugu varējām izrauties tikai uz 10 dienām pirms sākas darbs, galu galā ir taču jāatpūšas ... Ar laipakstākļiem mums noveicās, bija samērā silts. Sulē apmēram 22 - 25 grādi pēc Celsija, pēdējā brīvdienu dienā mēs pat peldējāmies jūrā, manuprāt, jūras temperatūra bija aptuveni 17-18 grādi, daudz cilvēku peldējās. ... Ēdiens – neteiktu ka man baigi iedvesmoja. Izklaide viesnīcā: vispār nebija izklaides. Bija animatori, bet viņi visi ir tik pasīvi !!!!!!!!! Labāk vispār neiet. Ar viesnīcu arī diez ko nepaveicās, galvenokārt bija tikai vāciešu pensionāri! Maz jauniešu. Ko ar to gribēju teikt – nezinu, vai tos karstos piedāvājumus vēl ņemsim ☹

Domāju, labi, ka ar bērnu nebraucām. Kāda pieredze jums? 

Mattilda Mattilda 07. Jul 2021, 16:32

Bija jāatrodas Grieķijā. Mani ļoti pārsteidza daba, saule un cilvēku lēnais dzīves ritms. Es atpūtos ACROTEL ATHENA PALLAS CIEMĀ, bija bērnu rotaļu laukums, peldbaseins, kā arī iespēja pasūtīt auklīti.

Ka Lipso Ka Lipso 19. Jun 2019, 22:43

Sveika, Nika! Žēl, ka tev tik rūgta pieredze! Kurā vietā Grieķijā dzīvojāt, kas par viesnīcu? Gribētu tev ieteikt nākošreiz skatīties ceļojumu tuvāk atvērtajai sezonai- maijs, jūnijs, varbūt pat septembris (kad nav tik traki karsts). Šogad ceram vēlreiz tikt uz kādu labu piedāvājumu, pagāšgad notrāpījām šeit: https://www.novatours.lv/atputas-celojumi/griekija caur Novatours, bijām 6+2 bērni, Rodas salā, viesnīca Electra. Mūsu labākās 14 dienas saulainas atpūtas 😀)) ņēmām puspansiju, bet šogad noteikti gribētos all-inclusive, lai nav vakariņās jāpiemaksā klāt. Ieteiktu arī paskatīties uz citu tūristu atsauksmēm, kaut vai sūdzībaslv vai kādā citā tūrfirmas lapā. Lai veicass vēlreiz ceļojot!