Sveikas.
Nu ir ir viss tik tālu nonācis, ka zvana skolas direktore un saka, ka ir slikti. Bet man tā negribas neko darīt..
Šī visa bezdarbība ir tik laba.
Mammas sakiet, kādu uzmundinājuma vārdu, zinu, ka būs kāds slikts vārds no jūsu puses.. Bet vai tad jums nekad nav bijis, ka negribas neko darīt..
Ir tik labi, ka sēdi mājās ar mazo.. uztaisi ēst sev un bērnam, izej ārā, aizej uz nodarbībām un šur tur pabraukā un viss..
Man skola ir Jūrmalā kur arī dzīvoju.
skorpio saņemies, beigsies tev tā valsts naudiņa, un ko tad tu iesāksi, no kā dzīvosiet, un vidējā izglītība tik tiešām kaut kā ir jādabūj, ko tad tu bērnam teiksi vēlāk nu man negribējās un man nav tagad vid. izglītības.
un atceries mūžseno teicienu - piedots tiks ja nevarēji, nepiedots ja negribēji.
var diskutēt par Latvijā iegūtās izglītības konkurētspēju, taču dārga tā nav noteikti. tikai sava slinkuma pēc, lai iegūtu maģistra grādu, esmu samaksāju Ls190, jo, ja nebūtu bijis tas slinkums, maģistra grādu būtu ieguvusi bez maksas!!!
es uzskatu, ka vidējo izglītību (vidusskola) var dabūt jebkurš. kas ir vidusskola? - atkārtojums pamatskolai! ja pamatskolā esi kaut cik mācījies, tad vidusskola ir tikai formalitāte, kas pēc tam paver dzīvē jau labākas iespējas.
nevajag aizmirst, ka var pienākt brīdis, kad var tikt noteikts, ka obligāta ir jau vidusskolas izglītība! un ko tad darīs?! - skries uz vakarskolu?!
ok, pēc vidusskolas jau tad katrs dara kā grib.
scorpio
kādu nākotni Tu sev redzi? kur strādāsi?
es nedomāju, ka kādas meitenes sapnis ir strādāt vietējā Maximā vai tirgū. diemžēl mūsdienās ir vajadzīga kaut kāda izglītība, lai varētu strādāt kaut cik civilizētu darbu. es nesaku, ka kasieres darbs ir slikts, kādam vienalga tas ir jādara. bet kāpēc ir jādara tāds darbs, ja var darīt labāku!
bērni nav šķērslis izglītībai! nav un nekad nav bijis! ja grib, tad var visu!
tas saucās apgādnieka zaudējuma pensija
o nē aukle, tas ir par dārgu.
varam jau, ka mēs aizejam pie jums ciemos un lai mazie spēlējas, bet mēs mācamies.
šodien biju skolā atdevu dažus darbiņus.
Ja Tu skaidri zini, ka spēsi bērnu pabarot un jums būs mājvieta bez Tavas mācīšanās, tad šobrīd, kamēr neatrodi motivāciju, nespied sevi mācīties. Pabaudi to mierīgo dzīvošanu mājās ar bērnu.
Ja Tu skaidri zini, ka spēsi bērnu pabarot un jums būs mājvieta bez Tavas mācīšanās, tad šobrīd, kamēr neatrodi motivāciju, nespied sevi mācīties. Pabaudi to mierīgo dzīvošanu mājās ar bērnu.
Man ir šī pati problēma. Lai gan patreiz es nemācos, bet gribētu. Un tiklīdz aiziet līdz tam ka jāstājas skolā, tā sākas -es negribu, es jau nevarēšu un tādā garā. Nu noteikti, ka atradīsies arī kāds pasaka k-ko negatīvu,par to vai tad muļķas gribat palikt...
Es priekš sevis esmu izsecinājusi, ka man tieši šobrīd tas būs par daudz. Ģimenes dzīve, rūpes par māju, vīru un bērnu. Citas problēmas - lielākas vai mazākas. Es nespēju ne uz ko citu koncentrēties. Lai gan tas atkal skan kā atrunas.