Jelgavas māmiņu klubs aicina uz satikšanos 9.oktobrī!!!

20131007104240-92097.jpgMāmiņu klubs oktobrī piedāvā tikties ar fizioterapeitu, uzzināt visu par zobu veselību un kopīgi cept vafeles

Jelgavas Māmiņu klubs, kas pie sevis topošās un esošās pilsētas māmiņas gaida ik trešdienu Jelgavas Sabiedrības integrācijas pārvaldē Sarmas ielā 4, izstrādājis oktobra tematisko pasākumu plānu. 9. oktobrī iespēja kopīgi cept vafeles, 16. oktobrī – tikties ar fizioterapeitu, 30. oktobrī – uzzināt visu par mutes kopšanu no higiēnista. Māmiņām gan nepieciešams iepriekš pieteikties.

Jelgavas Māmiņu kluba vadītāja Ieva Cīrule stāsta, ka 9. oktobrī no pulksten 10.30 līdz 12 Sabiedrības integrācijas pārvaldes telpās māmiņas ar bērniņiem un topošās māmiņas aicina kopīgi ar Minniju cept vafeles. Pasākuma programmā: bērniem būs iespēja iepazīties ar lielo lelli Minniju, kopā ar viņu cept mikimausa vafeles, kuras varēs mērcēt šokolādes strūklakā un dekorēt, bet mammas tikmēr varēs baudīt tēju vai kafiju. Dalības maksa – lats. Pasākuma iepriekš jāpiesakās, rakstot pa e-pastu signija.borisenoka@jelgavamk.lv, norādot vārdu, uzvārdu un telefona numuru vai zvanot pa tālruni 22382331 (Signija). Samaksāt nepieciešams iepriekš.

16. oktobrī no pulksten 10 līdz 12 Jelgavas māmiņu kluba tikšanās reizē jelgavniecēm būs iespēja tikties ar fizioterapeiti Zeltīti Upenieci, kura pastāstīs par hendlingu un citām interesējošām lietām. Ja ir vēlme nākt uz šo semināru iepriekš jāsazinās ar Jelgavas māmiņu klubu pa e-pastu ieva.cirule@jelgavamk.lv, norādot vārdu, uzvārdu, tālruņa numuru. Tāpat jāsarunā laiks un vieta , kur līdz 14. oktobrim jāsamaksā ziedojuma nauda – trīs lati, pretī saņemot apliecinājumu, ka ir samaksāts. Sīkāka informācija pa tālruni 28356153 I.Cīrule.

Savukārt 30. oktobrī no pulksten 10 līdz 12 tiek organizēta SIA «Zemgales Mutes veselības centrs» zobu higiēnistes Tamāras Burdunas lekcija par mutes veselības nozīmi, zobu kopšanu dažādos vecumposmos un mutes kopšanas līdzekļa izvēli.

Kamēr mammas klausīsies lekciju, bērni kopā ar Hello Kitty lelli varēs spēlēties.

Dalības maksa – Ls 3. iepriekšēja pieteikšanās, rakstot pa e-pastu diana.mavrodi@jelgavamk.lv, kurā norādīts vārds, uzvārds un tālruņa numurs, vai zvanot pa tālruni 26518642 (Diāna). Dalības maksu nepieciešams samaksāt līdz 25. oktobrim.

 

 

Sīkāku informāciju var uzzināt arī www.jelgavamk.lv

 

Gaidam ciemos !!! Uz tikšanos jau 9.oktobrī!!!