Iestājās grūtniecība mēnesi pēc Missed

25. Aug, 11:42

Tad nu tā, ir pagājis nedaudz vairāk kā mēnesis un esmu stāvoklī, sākumā , kad testu grūtniecības uztaisīju un man viņš uzrādīja pozitīvu,  vel neticēju, tad aizgāju uz gulbi 21.08 - HCG 93, Domāju varbūt hormons saglabājies vēl, izdomāju atkārtoti aiziet, 24.04 HCG- 516

TAD SAPRATU, laikam tik tiešām esmu stāvoklī, jūtos itkā labi, vienīgais satrauc , ka tik  ātri saucami ''Iekritu'', bet ko nu vairs,  tagad ir mācība no ex grūtniecības,  šodien skriešu pārbaudīt savu PG, Jo ex grūtniecībā, man neviens PG nepārbaudīja, un mazo pazaudēju, zinu , cik daudzām ir problēmas AR PG , domāju tad nu šodien aizskriet pašai uztaisīt. Ļoti ceru, ka mazais enģelīti paliks pie manis līdz galam !  Aptuveni, cik bieži ir jātaisa HCG analīzes, lai vērotu dinamiku? 

 

P.S no vienas puses esmu priecīga, bet bail sacerēties, un vilties kā iepriekšējā grūtniecībā ! Nesen tieši sāku strādāt par skolotāju bērnudārzā, un bail iet uz darbu, jo daudzi tagad slimo ar visādiem rota vīrusiem, nāk rudens un grupiņās vienmēr mazie slimo, kas laikam man nebūtu vēlams. Ir tā, ka nedaudz velk punci un muguru, plānoju ģimenes āŗstam slimības lpp paņemt, jo pie ginekologa tik pēc 2 ned, kad paliks 5 nedēļas man.

31. Aug 2015, 11:06 hortensija

Un kā tev pagāja grūtniecība?😀

25. Aug 2015, 13:05

Liels paldies.. es ceru uz to labàko

25. Aug 2015, 11:57

👋