Gribam, bet nesanāk!

24. Jan, 02:48 ingad ingad

Sveikas!

Mēs gribam, bet nesanāk! Jau atkal ar dienas precizitāti esmu sagaidījusi kārtējā mēneša MR un līdz ar to seciju, ka grūtniecība nav iestājusies. Mēģinām jau pus gadu un nekā. Lasu forumos, ka pāri mēģina gadu, divus un tikai tad meklē palīdzību, bet es nevēlos tik ilgi gaidīt. Draugs arī to ļoti pārdzīvo. Mēģinām sekot ovulācijas ciklam, bet nekā. Esmu 31 gadu veca, nesmēķēju, ēdu veselīgi, sportoju, saslimšanas nav. Ārsts saka, ka viss ir ok, bet varbūt Jums ir kādi ieteikumi par speciālistiem, analīzēm vai dabas metodēm, kas varētu palīdzēt mums savu luteklīti saņemt. :)

Evita Vaļēviča Evita Vaļēviča 02. Aug 2020, 15:01

Iesaku speciālistu Ieva Erciņa. Super ginekoloģe, auglības speciāliste. Iejūtīga, zinoša, un iespējams pamanīs detaļas, kas nav pamanītas iepriekš.
Mēs, lai ieņemtu bebi no ovulācijas pirmās dienas sākām lietot progesteronu, lai veicinātu augļa ieligzdošanos, jo mēdz būt, ka pēc 30 gadiem, ķermenis nepietiekami izstrādā dabīgo progesteronu. To var pats noteikt, ja neilgi pirms MR ir jau neliela smērēšanās, tas nozīmē, ka ir īsāka luteālā fāze un progesterons krīt agrāk nekā vajadzētu.

Justine Justine 24. Sep 2019, 13:58

Mēģini sākt rūpēties par dzīvniekiem, bet labāk citiem bērniem. Bieži dzirdēts, ka adoptē un tad pašai piesakās. Nav izpētīts kādēļ, iespējams mainās hormonu sastāvs. Otra iespēja - jāpārbauda partneris, arī vīriešiem mēdz būt dažādas vainas.

ingad ingad 24. Jan 2015, 22:39

Paldies Jums visām, ņemšu vērā padomus! 👍😀👋

24. Jan 2015, 20:26

palasi augliba.lv 😀