Gada jubileja

04. Apr, 03:18 Katrina26 Katrina26

Lai arī līdz mana bumbulīša lielajai (1 gada) jubilejai priekšā vēl mēnesis ar mazu astīti, mēs visas lieliski zinām, ka laiks paiet ļoti ātri. 

Zinu arī, ka šī ļoti gaidītā un plānotā jubileja vairāk ir svētki vecākiem nekā gaviļniekam pašam. Līdz ar to esmu jau apmēram izplānojusi tās norisi. Skaidrs, ka ballīte nebūs garāka par apmēram 2 h un uz to tiks aicināti tikai nedaudzi tuvākie draugi un viņu bērniņi.

Protams, arī gadu vecs bērniņš tomēr vēl ir ļoti mazs, tāpēc nevajag viņu pārsātināt ar jauniem iespaidiem. Vislabāk jubileju atzīmēt viņam jau zināmā vidē - mājās, bet ne vienmēr tas ir iespējams. Tā lūk arī mums. Mūsu mājoklis tomēr nav tik liels, lai tur satiplinātu visus (kaut vai nedaudzus) mūsu draugus un viņu atvases. Un te nu lūk ir mans jautājums:

Vai kāda var padalīties ar informāciju, kur Rīgā (vislabāk Pārdaugavā) var uz neilgu laiku izīrēt telpas bērnu ballītei? Mums nevajag ne pasākuma vadītājus, ne dekorācijas. Pietiek ar tīri vienu lielu telpu. Vai varbūt Māmiņu klubs piedāvā izīrēt kādu no savām telpām bēbīšu pasākumam? :)