Fotogrāfs Dzemdībās

24. Apr, 05:16 Dzemdību Fotogrāfs Dzemdību Fotogrāfs

Vissvarīgākais moments katrās sievietes dzīvē ir vissāpīgākais. Mēs priecājamies par mūsu bērniņa nākšanu pasaulē, bet bieži pēc dzemdībām un sāpēm nevaram īsti atcerieties, kas un kā viss notika. Kāda bija mūsu seja un emocijas, kad pirmo reizi ieraudzījām mūsu bērniņu, kā izskatījās mazulis, gulējot uz mammas vēdera, īsti neredz ējām, kā viņu mazgā pirmo reizi, kā nomēra viņa garumu ... Tajos brīžos mums ir nepieciešama fotogrāfa palīdzība, kurš priecājoties kopā ar mums, iemūžinātu vissvarīgākos mirkļus mūsu atmiņai. 

Diemžēl manās dzemdībās laikā (2 gadi atpakaļ) nebija fotogrāfa, kā arī vispār Latvijā nebija tāda piedāvājuma, un visu notikušo ar manu jaundzīmušo bērniņu labāk redzējis mans vīrs. Es atceros, ka pateicu viņam, lai viņš fotografē ar telefonu, kad bērniņš gulēja jau uz mana vēdera. Protams, viņš nofotografēja, ka spēja... Bet tomēr, tas nav tas īstais brīdis, kad vecākiem, tēvam vispār gribas fotografēt.

Pēc gandrīz diviem gadiem es nolēmu, ka gribu dot mūsu sievietēm, topošajām māmiņam iespēju saglabāt savas dzemdības mirkļus uz visu mūžu, un ne tikai atcerieties, bet arī paturēt rokās un parādīt jau izaugušam "bērnam".

Tagad Latvijā ir pieejams tāds piedāvājums, ka Dzemdību Fotogrāfs. 

Kristīna 

Dzemdību Fotogrāfs Dzemdību Fotogrāfs 24. Apr 2019, 17:57

Māmiņas, vai Jums gribētos skaistas bildes no Jūsu dzemdībām? Arī nožēlojāt, ka Jums to nav? Es ļoti...