Dzemdības Ogres slimnīcā

28. Aug, 10:33 Zvaigznīte25 Zvaigznīte25

Māmiņas, kuras pēdējā laikā dzemdējušas Ogres slimnīcas dzemdību nodaļā, būšu pateicīga, ja padalīsieties ar pieredzi. Sāku plānot, kur laist pasaulē mazuli un tā kā dzīvoju Ogrē, vēlētos uzzināt atsauksmes par Ogres slimnīcu. Kas patika, kas nepatika? Kāda bija personāla attieksme? Vai bija daudz pacienšu? Vai bijāt palātā viena? Cik profesionāli likās speciālisti -vecmātes, ārsti? Varbūt varat ieteikt vecmāti ar ko slēgt līgumu? Vai dzemdības bija dabiskas, vai ar medicīnisku iejaukšanos? Cik ilgi ilga dzemdības? Kā bija ar mazuļa aprūpi pēc piedzimšanas?

Paldies!

Rabarberkūka Rabarberkūka 09. Oct 2017, 23:36

Iesaku painteresēties Ogrē par nodarbību ciklu "Mēs būsim vecāki". Ziņu, ka 1. grupa ir jau nokomplektēta, bet otrā (decembrī) laikam vēl nē. Tur arī 1. nodarbība ir Ogres slimnīcā, tā kā "ekskursija" pa dzemdību nodaļu.
Mana personīgā pieredze par ginekoloģisko nodaļu nav no tām labākajām, ceru ka dzemdību nams neliek vilties. Visā visumā, cik esmu dzirdējusi, atsauksmes ir pozitīvas.

Saveejaa Saveejaa 31. Aug 2017, 15:41

Sveika! Dzemdēju Ogres slimnīcā šī gada jūnijā. Arī uzraudzībā pie dakteriem gāju turpat. Attieksme man ļoti patika, nebij nekā tāda, kas nepatiktu (laikam jau tamdēļ, ka pirmais bērniņš). Viss personāls bij ļoti atsaucīgs, tonīšus klausījās ik pēc stundas. Tomēr pašai dzemdēt nesanāca, bij ķeizars. Ņēmām ģimenes palātu, vīrs arī visu laiku bij klāt. Pat pirms gulētiešanas atnāca vecmāte un apjautājās kā jūtamies un no rīta arī tas pats. Līgumu neslēdzām, jo uzskatījām, ka tas nav vajadzīgs. Nezinu kādēļ daudzas tomēr izvēlas RDZn, jo tur tik lielu uzmanību nevar veltīt māmiņai un mazulim, jo dzimstība ir lielāka. Tajā brīdī, kad es biju, visas palātas bij aizņemtas.