Donoru Piena Banka Latvijā

15. Mar, 03:27 LvMomi LvMomi

Šeit ir digitāla vide, kurā satikties mammām, tētiem un pārējiem, kuri uzskata, ka bērnam vislabākais ir cilvēka piens. 

FORUMS https://www.facebook.com/groups/PienaBanka/

LAPA https://www.facebook.com/pienabanka/

- vieta, kur atrast līdzīgi domājošos.
- vieta, kur sastapt mammas, kuras vēlās kļūt par drošiem piena donoriem.
- vieta, kur mammām meklēt cilvēku pienu no pārbaudītiem donoriem.
- nākotnē iestāde, kas atbilstoši visiem standartiem kļūst par Piena Banku.

LvMomi LvMomi 15. Mar 2017, 15:35

Sveikas mammas. Lai arī pati savu meitiņu beidzu zīdīt pirms diviem gadiem, mani uzrunāja manas vecmammas stāsti par piena mammām, jo viņa pati tāda bija un veidiem kā cilvēku pienu lietoja ārstniecībā.

Arī pati ticu, ka bērnam nav nekā labāka par mammas pienu, diemžēl ne visām ir iespēja zīdīt pašām. Mana pieredze ir tāda, ka pēc lielas cīņas un dažādiem eksperimentiem, es zīdīju savu meitiņu pati, taču tas nenāca viegli. Arī veidoju savu piena banku toreiz. Kad mazā pārgāja uz pieaugušo pārtiku, nezināju, ko ar visu to labumu (piena banku), lai dara. Savēju izlēju, taču tā ir tik laba un pagaidām vēl Latvijā nenovērtēta manta, ka mums būtu jāsadodas rokās un jārealizē tas, ko pasaulē dara jau sen, jāizveido Piena Banka Latvijā. Arī Lietuvā tāda nupat tika atklāta un vēl viena jau plānojās.

Lai šis viss tiešām būtu jēdzīgi ir par to jārunā. Priecāšos par katru pieredzes stāstu. Gan labo, gan slikto, gan jocīgo.

Es zinu, ka Latvijā dalīšanās ar pienu notiek. Tādēļ gribu šo pacelt jaunā un daudz drošākā līmenī, lai pakalpojums kļūst pieejams arī mammām, kurām nav uzticamas draudzenes.

Pļāpājam?