dāvanu idejas

17. Apr, 11:33 Camilla Camilla

Labdien! Vēlos ar Jums uzprasīt, kur meklēt dāvanas. Vēlos uzdāvināt dāvanu sev tuvam cilvēkam, kas radītu iespaidīgas atmiņas, taču pietrūkst davanu idejas. Nevēlos dāvināt banālas un visiem ierastas dāvanas, tādēļ meklēju, kur varētu atrast jaunas un orģinālas dāvanu idejas. Paldies!

Yotoca Yotoca 14. Jul 2022, 01:14

Tagad tieši interneta veikalos vieglāk iegādāties daudz un dažādas ierīces. Jo lielākajā fizisko veikalu daļā tehnikas izvēle ir nepietiekama. Piemēram, es labāk rūpīgi izvēlos tehniku, salīdzinot dažādus variantus un neizmantojot konsultantu pakalpojumus. Visbiežāk tehniku pērku šajā veikalā https://www.expressshop.lv/lv Patīk tas, ka ir liela tehnikas izvēle, saprātīgas cenas, pilnīgs preces apraksts un atsauksmes.

Vakhular Vakhular 14. Jul 2022, 01:13

Sveiki, vai jūs varētu man pateikt, kur jūs iegādājāties šo fotoepilatoru? Kur es varu to iegādāties? Vai varat ieteikt, kurā veikalā ir laba izvēle. Es gribu to uzdāvināt savai draudzenei.

Klemina Klemina 17. May 2021, 15:44

un kam dāvana ir paredzēta?

Klavak Klavak 05. May 2021, 16:06

Юморной Комикс мем про Море https://everestcitycomics.com/more-yumor-prikoly/

MarijaGramata MarijaGramata 02. Dec 2020, 14:56

Varam piedāvāt fotosesiju fotostudijā. Pieejamas gan dažādas tematiskās dekorācijas, gan maināmi foni un apgaismojums. Dāvana būs jautra un mīļa, saglabāsies patīkamas atmiņas un emocijas. Iespējams iegādāties dāvanu karti 60 EUR vērtībā, kurā ietilpst 30 minūšu fotosesija un bilžu pēcapstrāde, TAGAD TIKAI PAR 45 EUR! Pieejamas šeit: https://www.fotostudijas.lv/lv/davanu-kartes

Pieejamas dažāda veida fotosesijas, piemēram, grūtnieču, pāru vai individuālās. https://www.fotostudijas.lv/

Varat arī droši zvanīt vai rakstīt:
+371 27022203
info@fotostudijas.lv

kobamas kobamas 21. Aug 2020, 16:15

Ja jūs interesē kāds kvalitatīvs veikals, kurā var iegādāties vairākus dāvanu elektronikas un noderīgas viedierīces, tad iesaku pievērst uzmanību https://www.mdata.lv/. Ir patiešām liels dažādu ierīču klāsts par saprātīgām cenām. Pats veikals atrodas Rīgā un visu diennakti pieņem pasūtījumus, iesaku dāvanas tur iegādāties pats!

kobamas kobamas 21. Aug 2020, 16:14

Ja jūs interesē kāds kvalitatīvs veikals, kurā var iegādāties vairākus dāvanu elektronikas un noderīgas viedierīces, tad iesaku pievērst uzmanību mdata.lv. Ir patiešām liels dažādu ierīču klāsts par saprātīgām cenām. Pats veikals atrodas Rīgā un visu diennakti pieņem pasūtījumus, iesaku dāvanas tur iegādāties pats!

Iniiii Iniiii 14. Mar 2020, 19:43

Man jau liekas foršas dāvanas - kursi. Piemēram, darbā priekšniekam uzdāvinājām dāvanu karti publiskās runas kursiem Runas skolā - https://www.runasskola.lv 😀

Ligija Ligija 27. Feb 2020, 19:34

Sveiki
Nesen uzzināju par portālu AnyDo.lv.
Varu rekomendēt pameklet šeit: https://www.anydo.lv/lv/category/citi-pasakumu-pakalpojumi
AnyDo.lv - tas ir online serviss privāto speciālistu meklējumos sadzīves un biznesa uzdevumu risinājumiem. Vietne apvieno pakalpojumu pasūtītājus un kompetentus izpildītājus.