Bērna miegs

15. Nov, 10:36 liigad liigad

Labdien!

Esmu nesaprašanā par sava bērna 2,3 gadi miegu. Nu jau kā nedēļu bērns nav nogulējis nevienu nakti no vakar līdz rītam, bērns vismaz divas reizes trūkstas aukšā ar raudāšanu, vai šorīt pa miegam kaut ko murgoja. Nu vairs nesaprotu, ko lai dara un pie kā lai griežas šodien dosimies pie ģimenes ārsta, tad redzēsim, ko viņš teiks.

Varbūt jums bijusi līdzīga situācija, kā jūs rīkojāties un ko darijāt?

Jo nu jau pāris dienas katru vakaru pirms miega stundu sēžam mierīgi neskrienam, guļ viņš man blakus, bet nu nekas nav līdzējis.

princesemince princesemince 20. Nov 2012, 15:52 Miss Kika

šādā vecumā iesaku sākt ar labu bērnu neirologu. mana izvēle bija dr.Meikšāne Veselības centŗa 4. par viņu sliktas atsauksmes līdz šim neesmu lasījusi/dzirdējusi.

princesemince princesemince 20. Nov 2012, 15:25 Miss Kika

mēs pie osteopāta vedām 9 mēnešu vecumā. pēc osteopāta pārstāja mosties ik pa 40min ar histērisku kliegšanu. pēc tam nakts raudāšana ieņēma citu formu, arī reižu skaits samazinājās no tām 10-12x uz 3-4x. pēc neirologa skaidrojuma - tāds temperaments. pēdējais bija homeopāts, pēc kura pusgadu pēc apmeklējumu sākuma tad nu iestājies šis miers 😀

princesemince princesemince 15. Nov 2012, 10:47

piebilde: man puikam tas katru nakti beidzās uz to 3,5g vecumu, bet tāpat jau pa kādai naktij arī vēl tagad sanāk parunāt miegā 😀 tās gan nav trakās raudāšanas, kad nesaproti, no kura gala ķerties tam bērnam klāt, lai mierinātu.

princesemince princesemince 15. Nov 2012, 10:46

pat nezinu, kā iesākt rakstīt, bet nu man puikam šis beidzās uz 3 gadu 5 mēnešu vecumu. neirologs savā laikā pēc viņa temperamenta teica, ka sākšot naktīs bez raudāšanas gulēt vidēji 4 gadu vecumā, bet ne vēlāk par skolas vecumu. saka, ka uz 7 gadu vecumu bērna nervu sistēma esot gana nobriedusi, lai kontrolētu savas emocijas, tā kā varu atkārtot neirologa teikto atkal un atkal - skolas vecumā visi gulēs naktī bez raudāšanas. ak, jā, tas nenozīmē, ka nemodīsies, vienkārši tie sapņi netiks pārdzīvoti caur asarām un runāšanām.