Attiecības ar vīru sabrūk!

24. Sep, 02:17 Piika Piika

Sveikas dāmas! Gan jau neesmu ne pirmā ne pēdejā šādā situācijā- pasaulē nācis otrais bērniņš. Jaunākajam jau apritējis 6mēneši un vecākajam 2 gadi ar mazu astīti. Tikai ar otrā bērniņa ienākšanu sapratu ka laikam nebiju tam gatava. Attiecības ar vīru pasliktinās, līdz ar to vecākais bērniņš ik pa laikam cieš. Tad es sev pārmetu ka nodaru pāri tam, tas viss gāžas pāri vīra galvai.... Un tā tas riņka dancis nerimstas. Esmu sagurusi, gribu glābt gan attiecības ar vīru, gan vēlos lai necieš bērni. Varbūt varat ieteikt kadu speciālistu kas man varetu palīdzēt?! Pati lai cik es arī ar prātu saprotu ko vajadzētu darīt, nespēju to. 

Ligija Ligija 27. Feb 2020, 19:58

Sveiki
Nesen uzzināju par portālu AnyDo.lv.
Varu rekomendēt pameklet šeit: https://www.anydo.lv/lv/category/psihologs
AnyDo.lv - tas ir online serviss privāto speciālistu meklējumos sadzīves un biznesa uzdevumu risinājumiem. Vietne apvieno pakalpojumu pasūtītājus un kompetentus izpildītājus

Lauma Chauhan Lauma Chauhan 29. Oct 2018, 19:54

Sveika! Es vēlos izbeigt toksiskas attiecības,bet man ir 6 mēnešus mazs puika. Ja kāda jaunā mammīte vai topošā mammīte vēlas Rīgā kopā īrēt dzīvokli un pieskatīt viena otras bērnus darba/atpūtas laikā lūdzu dodiet man ziņu. 29511088 Ja kas man ir viss lai nodrošinătu apğērbu bëbītim no 0-1 gadiņam. Mani ikmēneśa ienākumi 500 eur. Nākotnē apsveru iespēju doties pelnīt ārzemēs. Arī ārzemēs es vēlētos turpināt dzīvot kopā un atbalstīt viena otru.