Sveikas visas māmiņas!
No sirds neiesaku slēgt līgumu ar Ritu Ramanovsku. 2018.gada oktobrī man piedzima meitiņa. Rita Ramanovska šo pieredzi man padarīja tik briesmīgu, ka pēc dzemdībām tiku līdz psihiatram un esmu ar salauztu menisku celī. Savukārt vīrs tā vietā lai turētu roku stāvot galvgalī, gandrīz vai pieņēma man dzemdības darot visu, ko nejēdza izdarīt vecmāte.
Esmu neizsakami vīlusies un ar lielu psiholoģisku traumu. Un šim cilvēkam es samaksāju naudu par individuālu līgumu...Lieki piebilst, ka persona, pie kuras gāju konsultēties un persona, kas pieņēma dzemdības bija kā diena un nakts. Likās cilvēkam ir personības dalīšanās. Ir tāda zīdīšanas atbalsta organizācija www.kkm.lv. kad runāju ar konsultanti no šīs organizācijas Kseniju, uzzināju, ka diemžēl neesmu vienīgā, kurai tik bēdīgi gājis pie šīs vecmātes. Neiedziļināšos detaļās. Ja kādai interesē sīkāk, mani var atrast Facebook un personīgi pajautāt. Lai veicas!
Vai meklējat garšīgu un oriģinālu uzkandu, kas būtu lielisks izvēles variants gan ikdienai, gan īpašiem uzņēmuma pasākumiem? Sakocia tinginys – ideāls risinājums!
Kāpēc izvēlēties Sakocia Tinginys?
Autentiska garša: Tradicionālā recepte, kas tiek nodota no paaudzes uz paaudzi, nodrošina neaprakstāmu, siltu garšu, kas iepriecinās visus jūsu darbiniekus un klientus.
Ērti un praktiski: Tinginys ir viegli iepakots un lieliski piemērots dažādām iespējām, gan kā salda uzkanda, gan kā dāvana.
Daudzveidīgas izvēles: Piedāvājam dažādus tinginys variantus – no klasiskajiem līdz modernajiem ar papildinājumiem, lai apmierinātu dažādas garšas un vēlmes.
Roku darbs: Katrs Sakocia tinginys ir gatavots ar mīlestību un veltījumu, nodrošinot augstu kvalitāti un garšu. https://kontena.lt/pagrindinis/4🤓sakocio-tinginys.html