Aspirīns līdz 36.nedēļai

13. Nov, 03:35 Ancele Ancele

Sveikas!

Gribēju pajautāt varbūt šeit ir kāda kurai ārsts arī lika grūtniecības laika lietot aspirīnu? 

Man to izrakstīja jo ir augstāks asins spiediens kā parasti un cik sapratu placenta “nedarbojas  kā vajag” 

Esmu jau salasījusies internetā ka tas šķidrina asinis un ka var būt spēcīgas asiņošanas un varot arī mazulim kaitēt. Bet man divi ārsti jau ir teikusi ka neko nekaitēs vispār. 

Ja kāda ir ko vairāk dzirdējusi vai ir pašai vai kādai pazīstamai tāda situacija bijusi lūdzu padalieties jo esmu tiešām satraukusies 

Sintija Bērziņa Sintija Bērziņa 09. Sep 2020, 13:25

Sveiki! Es lietoju Dipydridamole. Gan pie pirmās grūtniecības, gan šobrīd pie otrās. Tas ir trombu aspirīns. Man protams, ir diabēts un liekais svars, bet ārste uzskata, ka vajag lietot.

Anda Poiša Anda Poiša 28. Apr 2019, 19:42

Sveika! Man aspirīns bija jādzer profilaktiski, pēc 3 spontānajiem, un viena "Missed abortion". Visas analīzes bija labas, vīra sperma ideāla, tāpēc daktere nosprieda, ka iespējams, kaut kas saistīts ar sīkajiem trombiem. Un še tev, kā sāku lietot aspirīnu, ar otro ciklu paliku stāvoklī un nu jau man tūlīt būs 7. mēnesis, un viss ir super! Profilaktiski to dzeršu līdz pat dzemdībām, cik atceros no savas ārstes teiktā. 😀

meduspienaa meduspienaa 06. Dec 2018, 15:06

Man šobrīd arī jālieto aspirīns (hjertemagnils) sapratu ka būs ilgstoši. Jālieto jo jādzer hormoni, lai nerastos trombi, tā es sapratu.

Ancele Ancele 13. Nov 2018, 15:47

Pieminēšu ka esmu tagad 16.nedēļā