APTAUJA: Pacientes apmierinātība par sadarbību ar vecmāti, un tās ietekme uz pacientes subjektīvo viedokli par dzemdību pieredzi.

22. Feb, 02:12 Sindija Alksne Sindija Alksne

Sveikas!

Esmu 4.gada studente studiju programmā "Vecmāte". Savā bakalaura darbā vēlējos izpētīt, kāda ir sadarbība sievietei ar vecmāti dzemdību zālē. Aicinu izpildīt anketu visām, kurām bijušas dzemdības gada laikā. (dzemdības bijušas 2020. vai 2021. gadā)

Jau iepriekš paldies par atsaucību!

Links anketai: https://docs.google.com/forms/d/1qg07A31zvwClLVlWuFML-OTjcnSRQwJkAZmrT6JR_r8/edit

vartotojas123 vartotojas123 24. Apr 10:41

Vai vēlaties samazināt apkures rēķinus un vienlaikus veikt ieguldījumu vides aizsardzībā? Tas ir iespējams ar mūsu piedāvājumiem - augstas kvalitātes siltuma sūkņiem!

Kāpēc izvēlēties mūsu sūkni:

Efektivitāte: Mūsu siltuma sūkņi izmanto augsto tehnoloģiju, lai būtu maksimāli efektīvi, pārvēršot katru patērēto elektroenerģijas vienību par vairāk nekā vienu siltuma enerģijas vienību.
Energoefektivitāte: Samaziniet savus energijas rēķinus par līdz pat 50%, izmantojot mūsu siltuma sūkni, kas izmanto dabas resursus kā enerģijas avotu.
Vides draudzīgums: Zemāks enerģijas patēriņš nozīmē mazāku CO2 emisiju daudzumu, palīdzot mums visiem veicināt vides aizsardzību.
Ilgtermiņa izturība: Mūsu sūkņi ir izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, tāpēc tie kalpos jums ilgu laiku bez traucējumiem vai problēmām.
Izvēlieties no dažādiem modeļiem:

Gaisa-ūdens siltuma sūkņi
Ūdens-ūdens siltuma sūkņi
Gaisa-gaisa siltuma sūkņi https://klima.lt/k/silumos-siurbliai/