Medus torte.

18. Oct, 09:39 annijalise annijalise

varbūt kaut kur jau ir, bet šī ir arī ļoti laba. Medus torte, gatavoju meitai uz dzimšanas dienu.Ļoti garšīga nav grūta. Recepte paredzēta 27cm lielajai atveramajai formai. 1gl. medus, 0,5gl. cukura, 4 olas- ieliek bļodā un ūdens peldē karsē, līdz viss ir viendabīgā masā, un ir parādījušās putiņas. tad 4 gl. miltu un 1ēd. karoti iemaisa tajā masā. atveramajā formā ieliek cepamo papīru, tad kādas 4-5ēd.k mīklas izsmērē pa formu.Liek iekšā cepeškrāsnī, un cep, izcepas diezgan ātri.Tādā veidā izcep visu mīklu.Protams var arī mīklu izcept ar 2 piegājieniem, un tad ripas sagriezt cik plānas grib. Tad sagatavo krēmu- 0,5l augu putukrējuma Halta, 100 ml saldā krējuma, 0,5 bundžiņa kondensētā piena, un 0,5 ēd.k. želatīna[ sagatavota pēc instrukcijas, vai arī putukrējuma cietinātāja.visus produktus salej bļodā, un saputo līdz stingrām putām. tad liek torti kopā- uz katras kārtas ziež bagātīgi kādu skābu ievārījumu, vai želeju, un krēmu. kad viss saziests uzliek virsū kādu slogu, lai torte būtu līdzena, patura kādu pusstundu.tad torti apziež no ārpuses, ārmalu apbārsta ar mīklas drupatām-vienu kārtu izžāvē un sadrupina, vai ar ko vēlas ar riekstiem, apceptām auzu pārslām. tad visu dekorē pēc patikas, ja vien iespējams torti gatavo iepriekšējajā dienā. lai izdodas.garšos labi.

annijalise annijalise 18. Oct 2012, 09:52

atradu mazu kļūdu, tātad pareizi ir tā-
lai nav jāmeklējas te būs-
Medus torte, gatavoju meitai uz dzimšanas dienu.Ļoti garšīga nav grūta.
Recepte paredzēta 27cm lielajai atveramajai formai.
1gl. medus, 0,5gl. cukura, 4 olas- ieliek bļodā un ūdens peldē karsē, līdz viss ir viendabīgā masā, un ir parādījušās putiņas.
tad 4 gl. miltu un 1ēd. karoti sodas iemaisa tajā masā.
atveramajā formā ieliek cepamo papīru, tad kādas 4-5ēd.k mīklas izsmērē pa formu.Liek iekšā cepeškrāsnī, un cep, izcepas diezgan ātri.Tādā veidā izcep visu mīklu.Protams var arī mīklu izcept ar 2 piegājieniem, un tad ripas sagriezt cik plānas grib.
Tad sagatavo krēmu- 0,5l augu putukrējuma Halta, 100 ml saldā krējuma, 0,5 bundžiņa kondensētā piena, un 0,5 ēd.k. želatīna[ sagatavota pēc instrukcijas, vai arī putukrējuma cietinātāja.visus produktus salej bļodā, un saputo līdz stingrām putām.
tad liek torti kopā- uz katras kārtas ziež bagātīgi kādu skābu ievārījumu, vai želeju, un krēmu.
kad viss saziests uzliek virsū kādu slogu, lai torte būtu līdzena, patura kādu pusstundu.tad torti apziež no ārpuses, ārmalu apbārsta ar mīklas drupatām-vienu kārtu izžāvē un sadrupina, vai ar ko vēlas ar riekstiem, apceptām auzu pārslām.
tad visu dekorē pēc patikas, ja vien iespējams torti gatavo iepriekšējajā dienā.

annijalise annijalise 18. Oct 2012, 09:39

varbūt kaut kur jau ir, bet šī ir arī ļoti laba.
Medus torte, gatavoju meitai uz dzimšanas dienu.Ļoti garšīga nav grūta.
Recepte paredzēta 27cm lielajai atveramajai formai.
1gl. medus, 0,5gl. cukura, 4 olas- ieliek bļodā un ūdens peldē karsē, līdz viss ir viendabīgā masā, un ir parādījušās putiņas.
tad 4 gl. miltu un 1ēd. karoti iemaisa tajā masā.
atveramajā formā ieliek cepamo papīru, tad kādas 4-5ēd.k mīklas izsmērē pa formu.Liek iekšā cepeškrāsnī, un cep, izcepas diezgan ātri.Tādā veidā izcep visu mīklu.Protams var arī mīklu izcept ar 2 piegājieniem, un tad ripas sagriezt cik plānas grib.
Tad sagatavo krēmu- 0,5l augu putukrējuma Halta, 100 ml saldā krējuma, 0,5 bundžiņa kondensētā piena, un 0,5 ēd.k. želatīna[ sagatavota pēc instrukcijas, vai arī putukrējuma cietinātāja.visus produktus salej bļodā, un saputo līdz stingrām putām.
tad liek torti kopā- uz katras kārtas ziež bagātīgi kādu skābu ievārījumu, vai želeju, un krēmu.
kad viss saziests uzliek virsū kādu slogu, lai torte būtu līdzena, patura kādu pusstundu.tad torti apziež no ārpuses, ārmalu apbārsta ar mīklas drupatām-vienu kārtu izžāvē un sadrupina, vai ar ko vēlas ar riekstiem, apceptām auzu pārslām.
tad visu dekorē pēc patikas, ja vien iespējams torti gatavo iepriekšējajā dienā.
lai izdodas.garšos labi.