Sveikas mamminas esu saskarusies ar nepatikamu problemu pat pabiju slimnica valmiera infekcijas nodala neko neatrod kas pa vainu un kads ir celonis kpc bernam ir skidrs veders un glotains nak ara pielika mums klat mazu berninu kam bija rotavirus un ari mans saslima saka vemt un atkal skidra vederu izeja un mazais neko negribeja est kad saka est un palika nedaudz labak laida majas majas bij labi neilgu bridi kad atkal skidrs veders dodu lineksu un enterolu un nekas labak nepaliek tik no rita ir ka jamaina autinbiksites 4x un pecpusdiena ir labak jo iedodu risa novarijumu jo vins man need neko tadu nakti sakas atkal sak burbulot puncitis un no rita atkal tas jau ka rituals ka jau zini ka piecelsies mazais ka bus atkal jamaina ko sada gadijuma iesakat dot un darit esu galiga nesaprasana slimnica dod to pasu ko majas dzeram un ja mazais neuznema skirdumu tad lika pie sistemas :(
Paldies par padomiem bus japameigina
Sveikas mamminas esu saskarusies ar nepatikamu problemu pat pabiju slimnica valmiera infekcijas nodala neko neatrod kas pa vainu un kads ir celonis kpc bernam ir skidrs veders un glotains nak ara pielika mums klat mazu berninu kam bija rotavirus un ari mans saslima saka vemt un atkal skidra vederu izeja un mazais neko negribeja est kad saka est un palika nedaudz labak laida majas majas bij labi neilgu bridi kad atkal skidrs veders dodu lineksu un enterolu un nekas labak nepaliek tik no rita ir ka jamaina autinbiksites 4x un pecpusdiena ir labak jo iedodu risa novarijumu jo vins man need neko tadu nakti sakas atkal sak burbulot puncitis un no rita atkal tas jau ka rituals ka jau zini ka piecelsies mazais ka bus atkal jamaina
ko sada gadijuma iesakat dot un darit esu galiga nesaprasana
slimnica dod to pasu ko majas dzeram un ja mazais neuznema skirdumu tad lika pie sistemas ☹