Mums no laukiem atkal atvests svaigs trusītis, taču šoreiz gribētos pamēģināt ko jaunu pagatavot. Variet lūdzu palīdzēt ar padomiem, kā Jūs gatavojiet truša gaļiņu un kā panākat, lai gaļa nav tik sīksta. Jau iepriekš paldies! :)
Mums no laukiem atkal atvests svaigs trusītis, taču šoreiz gribētos pamēģināt ko jaunu pagatavot. Variet lūdzu palīdzēt ar padomiem, kā Jūs gatavojiet truša gaļiņu un kā panākat, lai gaļa nav tik sīksta. Jau iepriekš paldies! :)
zukszuks, kā Tu cep? Follijā vai vienkārši cepeškrāsnī uz paplātes?
gaļām sīkstumu noņem ilgi ilgi cepot uz mazas liesmas vai mazā temperatūrā
piemēram pīle 6stundas 120 grādos
es paipalu cepu vairāk kā 2 stundas 150 grādos
Mums no laukiem atkal atvests svaigs trusītis, taču šoreiz gribētos pamēģināt ko jaunu pagatavot. Variet lūdzu palīdzēt ar padomiem, kā Jūs gatavojiet truša gaļiņu un kā panākat, lai gaļa nav tik sīksta. Jau iepriekš paldies! 😀