Par dzieniekiem un austrumu medicīnu???

19. Sep, 11:39 DaceT DaceT

Sveikas māmiņas. Vēlējos taujāt vai kāda nezin kādu patiešām labu dziednieku. Mammai ir šausmīgas problēmas ar kājām. Diemžēl mediķi vai nu nespēj nekā līdzēt, vai nemaz negrib. Tā nu esam nolēmuši ķerties pie pēdējā salmiņa. Un kā ir ar austrumu medicīnas centru? Esmu dzirdējusi , ka tas ir ļoti dārgi. Varbūt kāda var pastāstīt cik tas kaut aptuveni varētu maksāt un vai no tā ir kāda jēga.... Būšu ļoti pateicīga par jūsu padomiem un ieteikumiem.

annijalise annijalise 19. Sep 2012, 13:35

es ar vīru esam bijuši pie dziednieka R.Tiltiņa, viņš pieņem arī Rīgā, tik nezinu kur, bet Latvijas dziednieku asociācijā, gan to var uzzināt.
viņš pieņem arī Jēkabpilī.
tavai mammai iespējams ka viņš var palīdzēt, tikai viņai pašai ir jātic ka palīdzēs.
pie Elejas Veronikas arī kaut kad ļoti sen esmu bijusi, bet tā ir skarbā tante, visu ko redz un domā pasaka, var arī nepieņemt, kaut būsi visu dienu gaidījis.
viņš pieņem protams arī zīdaiņus, tā ka ja ir iespējams kirastamp, vari mēģināt.katrā ziņā šie abi pieminētie ārsti ja nevar palīdzēt pasaka to, un iesaka kur vērsties tālāk.

princesemince princesemince 19. Sep 2012, 13:35

kira, tad labi - tātad nekādu tādu nopietnu saslimšanu nav 😀 tagad tad tikai tāds pat slēdziens jāsaņem no osteopāta.

19. Sep 2012, 13:34

princesemince-mes bija pie neirologa-viss mums IDEALI!!!!

princesemince princesemince 19. Sep 2012, 13:28

kirastamp, Tev vienkārši vajag neirologu un osteopātu 😀

19. Sep 2012, 13:26

man ari vajag kadu "burvi"tikai bebim 2 menesi 😥 varbut kada zin kadu?

princesemince princesemince 19. Sep 2012, 12:01

menisks jau ir ārstējams. viņa ir bijusi Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcā uz konsultācijām? vismaz kāda datortomogrāfija ir veikta?
lieta tāda, ka kaulu deformācija tiešām nāk ar vecumu, tas tā diezgan neizbēgami, arī sāpes tas pavada diezgan neizbēgami, taču ir lietas, kuras būtu jāārstē.

braucot pa Lašupes ceļu no Lutriņiem apmēram pēc 3km, nogriežoties no Kuldīgas šosejas, viensētā pieņem dziedniece - ļoti labi palīdz kaulu sāpju gadījumos.

DaceT DaceT 19. Sep 2012, 11:49

Viņa ir izstaigājusi visus ārstus. Gan Rīgā, gan Alūksnē, gan te Saldū. Ir nežēlīgas sāpes ceļgalos, pa vidu tam visam strauji deformējas kauli. Ārstu diagnoze bija meniska plīsums vienai kājai! Bet kas tad kait otrai, un kāpēc deformējas kauli to gan neviens nezin paskaidrot, tik noplāta rokas, izraksta pretsāpju zāles un pasaka lai nāk pēcāk atkal pēc receptes. Un tā gadu no gada.

princesemince princesemince 19. Sep 2012, 11:42

kādas tieši tās problēmas ir? viņa vērsusies arī pie Rīgas/Liepājas ārstiem, vai tikai kaut kādiem reģionālajiem?

DaceT DaceT 19. Sep 2012, 11:39

Sveikas māmiņas.

Vēlējos taujāt vai kāda nezin kādu patiešām labu dziednieku. Mammai ir šausmīgas problēmas ar kājām. Diemžēl mediķi vai nu nespēj nekā līdzēt, vai nemaz negrib. Tā nu esam nolēmuši ķerties pie pēdējā salmiņa.

Un kā ir ar austrumu medicīnas centru? Esmu dzirdējusi , ka tas ir ļoti dārgi. Varbūt kāda var pastāstīt cik tas kaut aptuveni varētu maksāt un vai no tā ir kāda jēga....

Būšu ļoti pateicīga par jūsu padomiem un ieteikumiem.