neirologs

11. Sep, 10:21 etux etux

Sveikas! Gribētu uzzināt Jūsu viedokli par Veselības nama 5 neiroloģi dr. Dzeni. Kāda viņa ir kā speciāliste? Jūs iesakāt vest mazo pie viņas, vai tomēr izvēlēties citu ārstu?

etux etux 13. Sep 2012, 12:51

Pierakstīju mazo pie dr.Lindenbergas ARSā.(protams ka maksas vizīte 20 ls). Arī pirmo reizi 1,5 mēn. vecumā gājām pie viņas.

Runājot par dr. Dzeni- uzdevu šo jautājumu, jo man likās dīvaini, ka VN5 nav rindu pie neirologa, lai gan visur citur kur esmu interesējusies, parasti jāgaida ap 2. mēnešiem , lai tiktu pie speciālista par valsts naudu.

astrenge astrenge 12. Sep 2012, 16:10

Es arī esmu par Dr. Lindenbergu. Bet, cik zinu, tad pieņem tikai par maksu. Vispār viņu uzskatu par vienīgo normālo neirologu LV.
Esmu vedusi gan pie Norītes (sviests), gan pie Solvitas Bērziņas (vēl lielāks sviests), gan pie VN5 neirologiem (murgs). Vecākajai meitai izgāju visu šo sarakstu, lai beigās konstatētu, ka viss ir kārtībā, bet sākotnēji tika uzstādīta diagnoze - cerebrāla disfunkcija ar koordinācijas traucējumiem, kas beigās izrādījās, ka nav. Bet diagnoze tika uzstādīta ļoti nopietna. Tāpēc tagad mazos vedu tikai pie Lindenbergas. Ja pat viņa domās, ka kaut kas nav kārtībā, no sākuma norīkos uz pārbaudēm un tikai tad izteiks apgalvojumus.

etux etux 12. Sep 2012, 10:35

jautājums joprojām aktuāls

11. Sep 2012, 23:11

Man likās ļoti jauka un pozitīva. Iedeva nosūtījumu arī pie rehabilotologa. Diezgan uzmanīgi izpētīja mazulīti, bijām jau trīs reizes - uz 3, 6 un 9 mēnešiem apmēram, tagad jāiet uz gadu un 3 mēnešiem.

etux etux 11. Sep 2012, 22:21

Sveikas!

Gribētu uzzināt Jūsu viedokli par Veselības nama 5 neiroloģi dr. Dzeni. Kāda viņa ir kā speciāliste? Jūs iesakāt vest mazo pie viņas, vai tomēr izvēlēties citu ārstu?