HELP

08. Sep, 03:24 Misteria Misteria

Sweikas miilaas!!! Man jau kaadas 2 nedeelas ir baigaas saapes kaunuma kaulaa... Wistrakaak ir no riitiem, dazreiz arii naktii, miegaa juutu, ka saap :( Peec kaadas pus stundas saapes paariet... Googlee uzgaaju diagnozi - cistiits... Wai kaadai ir bijis? Pielauju, ka cistiits wareetu buut pie wainas, jo pie cistiita, biezi ir saapes kaunuma kaulaa. Un cistiitu war izraisiit apsaldeeshanaas, peec operaacijas (man pirms 2 meen. bija keizars) 1dien, tapat pieteikshu wiziiti pie giniisha, tachu gribeeju dzirdeet, cik atri no shii cistiita, war tik walaa? ;)

annijalise annijalise 09. Sep 2012, 13:39

man gan šķiet ka tev ir vnk pēcdzemdību sāpes, man piemēram tādas izjūtas ka sāp un velk, bija gan pirms gan pēc dzemdībām, tas ka tev bija ķeizars ķermenis iepriekš diez vai varēja paredzēt, tā ka tie kauli tagad ieiet atpakaļ vietā.
jā par to uk kārtību ka tik ātri laiž mājās man nav saprašanas, es piemēram te lv pēc dzemdībām aizgāju mājās pēc 4 dienām, mani nodaļā visādi baudīja, un vienalga pēc 2 ned., atgriezos uz pamatīgo tīrīšanu zem narkozes.
tā ka ja vari aizdodies pie ārsta, lai esi droša ka viss ir ok.

Misteria Misteria 08. Sep 2012, 22:19

aab, liels paldies, es jau ariii ceru, ka wiss buus kaartiibaa 😉 A to no riita newaru ilgaak paguleet, sajuuta, ka esmu, bez maz wai uz akmens, ar to wietu, pus nakti wirsuu seedeejusi ☹

aab aab 08. Sep 2012, 21:57

misteria
turies! būs viss labi! pati esmu gājusi cauri ūrinceļu iekaisumam un forši nebija ☹ lai neteiktu vairāk ☹ arī grūtniecības laikā visu laiku ar to mocījos. ja tā labi padomā, tad vēl tagad (gandrīz gads pagājis) pirms mr sajūtas tādas, it kā būtu tā infekcija! fui! neforši!
bet tev visam ir jābūt kārtībā 😉

Misteria Misteria 08. Sep 2012, 21:49

ative75, A-medica ir raxsts, par cistiitu -

"Biežākie akūta cistīta simptomi ir sāpīga un bieža urinēšana, var būt sāpes virs simfīzes (kaunuma kaulu saauguma). Urīna daudzums ir neliels. Urīns var būt duļķains ar nepatīkamu smaku. Var būt nedaudz paaugstināta ķermeņa temperatūra, drebuļi, slikta pašsajūta."

Bet nju loooti ceru, ka taas ir tikai atsaapes no keizara wai kkaa taa..... 😉

Misteria Misteria 08. Sep 2012, 21:43

muranite, 6.meen ? Nebiedee mani ☹ Man google, loti biezi ir bijusi noderiiga, pat loti biezi 😉

08. Sep 2012, 21:17

Man pēc ķeizara vēl apmēram 6 mēnešus sāpēja kaunuma kauls, domāju, ka tas ir normāli, bet vari jau pakonsultēties pie daktera, mazāk lasi google, kas rakstīts.

Misteria Misteria 08. Sep 2012, 19:01

Par tiiriishanu..... Man wsp nekas naw tiiriits 😉 Esmu UK, te lkm pienjemts, ka pats iztiiraas 😃

Misteria Misteria 08. Sep 2012, 15:24

Sweikas miilaas!!! Man jau kaadas 2 nedeelas ir baigaas saapes kaunuma kaulaa... Wistrakaak ir no riitiem, dazreiz arii naktii, miegaa juutu, ka saap ☹ Peec kaadas pus stundas saapes paariet... Googlee uzgaaju diagnozi - cistiits... Wai kaadai ir bijis? Pielauju, ka cistiits wareetu buut pie wainas, jo pie cistiita, biezi ir saapes kaunuma kaulaa. Un cistiitu war izraisiit apsaldeeshanaas, peec operaacijas (man pirms 2 meen. bija keizars) 1dien, tapat pieteikshu wiziiti pie giniisha, tachu gribeeju dzirdeet, cik atri no shii cistiita, war tik walaa? 😉