cik dienas mazuliem ir bijušas iesnas?vai lietojāst arstnieciskos pilienus, vai tikai jūras ūdeni?

15. Sep, 01:41 aijux... aijux...

Sveikas maaminjas! Kad mazuliisiem bija iesnas, cik dienas taas vilkaas? Vai lietojaat tikai dabiigaas metodes - juuras uudens, kruuts pieninjs(ja barojaat ar kruuti) .. Vai lietojaat mediciiniskos pilienus? No kuras dienas saakaat tos lietot? Mums jau 8 diena, nevaru saprast, vai pilinaat aarsta izrakstiitos pilienus,(ar efedrīnu) vai veel kaadu dieninju censties daktereet ar dabiigaam metodeem.

princesemince princesemince 20. Sep 2012, 07:55

Vibrocil iesnas neārstē, tikai noņem tūsku, lai varētu paelpot. ja bērns paelpot var, tad Vibrocil lietošana nav nepieciešama. ir vēl tādi Protargol pilieni, tiem ir sudraba savienojumi sastāvā, kas arī ārstē. mums pat homeopāts pieļauj to lietošanu.

jūras ūdens lietošana ir 2-3x dienā 2-3 dienas pēc kārtas, jo sāļais ūdens tik tiešām var ne tikai uzlabot gļotādas stāvokli, bet pēc tam atkal to bojāt.

īstenībā viss atkarīgs, cik mazs bērns. jo mazāks, jo varbūt intensīvāk tās iesnas jāapkaro, jo tad viņš mazāk kustas, mazāk tek ārā. protams, runāju par tādām nopietnām iesnām. ja kaut kur degunā it kā krākuļo, bet bērns normāli ēd un var paelpot, tad vienkārši jāgaida, kad tas iekšā esošais iztecēs ārā - labākā gadījumā pa degunu, sliktākā - caur rīkli, bet tad izklausīsies, ka ir klepus, taču tā jau īsti nebūs.

15. Sep 2012, 16:54

iesnas nelielas. paelpot var, paeest, gulet ari. Pa laikam liekas, ka vairs nemaz nav, bet pa laikam juut, ka ir ieksaa snurkuliits.
taapec ar nevaru saprast, ko dariit..

15. Sep 2012, 14:30

aijux,
ja tik ilgi, tad iesaku ārstēt ar daktera zālēm 😀 manai mazulei bija apmēram 5 dienas, lietoju tikai Humer. bet ja nepārietu, dotu arī ko stiprāku.

15. Sep 2012, 13:41

Sveikas maaminjas!

Kad mazuliisiem bija iesnas, cik dienas taas vilkaas?
Vai lietojaat tikai dabiigaas metodes - juuras uudens, kruuts pieninjs(ja barojaat ar kruuti) ..
Vai lietojaat mediciiniskos pilienus? No kuras dienas saakaat tos lietot?

Mums jau 8 diena, nevaru saprast, vai pilinaat aarsta izrakstiitos pilienus,(ar efedrīnu) vai veel kaadu dieninju censties daktereet ar dabiigaam metodeem.