vai arī jums nenāk žurnāls Mazulis?es pasūtīju'visam gadam, bet esmu saņēmusi tikai jenvāra pašās beigās. Īsti nesaprotu,kas par lietu un redakcija kaut kā klusē. ..
vai arī jums nenāk žurnāls Mazulis?es pasūtīju'visam gadam, bet esmu saņēmusi tikai jenvāra pašās beigās. Īsti nesaprotu,kas par lietu un redakcija kaut kā klusē. ..
Šūpulītim beigās ir atsevišķi sadaļa Mazulis. Man bija pārsteikgums ,ka saņēmu šodien pastakastē. Un tur iekšā rakstīts ,ka turpmāk tas būs kā kopējs izdevums un Mazuļa abonenti saņems šūpulīti. Vislielākais pārsteigums,gan bija ieraugot savu bērnu žurnālā.Kristīnes raksts par vannu un Adriana bildes. Bet nu prieks,jo būs ko saglabāt un parādīt,kad izaugs lielāks😀)
Nu re, problēma atrisinājās.Saņēmu šodien "Šūpulīti,un tur rakstīts,ka tā būšot arī turpmāk.Nu ar nav slikti.😀 MAn jau tas žurnāls ar ļoti patīk.
nu tā nauda nav galvenais,man tiešām patika tas žurnāliņš. Nu vismaz vietā varēja šūpulīti piegādāt.
Noteikti noskaidrosim! Jo nezinam, nav tādu ziņu, ka žurnāls vairs neiznāk, noskaidrosim!
nu vispār labi, tad jau jāprasa lai pasts atdod naudu,jo es tak pasūtīju caur pastu.
labu biznesu ir uztaisījusi Mazulis redakcija,cilvēki pasūta un viņi nepiegada-gan jau bankrots😀
Es arī esmu vinnejusi MK bet neko neesmu saņēmusi☹
nu es ar tikai pirmo numuru redzēju kioskā un mājās. It kā jau nebija dārgi 5ls uz gadu,bet nu man tas žurnāls patika. Varbūt MK var ko noskaidrot,ja jau dāvanā ir bijis. Tā jocīgi vispār....